Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvordan påvirker hver af cPanels ressourcer mit site?

Fordi alle Linux Shared Hosting -websites deler de samme ressourcer, har vi ressourceforbrugsgrænser for CPU, RAM, I/O, inoder og indtastningsprocesser for at sikre den bedste ydelse for alle sites. Denne artikel forklarer, hvordan disse ressourcer påvirker dit website, samt situationer, hvor du måske vil opgradere din konto.

Bemærk: Specifikke grænser varierer afhængigt af niveauet for din Linux Shared Hosting -plan . Disse grænser gælder ikke for Business -hosting.

CPU

CPU repræsenterer antallet af centrale behandlingsenheder (CPU'er eller kerner), der er tilgængelige for din konto. Hvis dit website bruger en database, får masser af trafik, er afhængig af scripts (som f.eks. PHP) eller bruger mange ressourcekrævende tilføjelsesprogrammer (f.eks. Temaer og plugins), vil dit site ydeevne blive forbedret, hvis du øger din tilgængelige CPU.

RAM

RAM er din webservers mest afgørende hukommelse. For eksempel indlæses websitedata i RAM hurtigst, og hvis du har mere RAM, forhindres det, at din CPU bliver nødt til at hente data fra harddisken så ofte. Hvis du øger en servers RAM, øges dit websites samlede ydelse.

Indgang/udgang (I/O)

I/O repræsenterer hastigheden på dataoverførslen mellem harddisken og RAM. Hvis du har nået din I/O -grænse, "hænger hjemmesiden", mens den venter på, at dataoverførslen er gennemført. Generelt har sites, der læser og skriver en masse data (f.eks. Streaming af medier eller adgang til en database), størst fordel af I/O -forbedringer.

Filer

Filanvendelse tæller antallet af inoder (stort set lig med antallet af filer plus antallet af mapper, inklusive e -mails og e -mailmapper) i en konto. Når du nærmer dig det maksimale antal inoder for din konto, kan der opstå problemer med diskplads. Tilføjelse af flere inoder er en nem måde at løse problemet på.

Indtastningsprocesser

Indtastningsprocesser er det antal forbindelser, som din konto kan behandle samtidigt. Mere end blot antallet af besøgende inkluderer det også ting som at levere data via HTTP, overføre data via SSH eller køre et Cron -job. Hvis dit site genererer mange 508 (Resource Limit Reached) fejl, opgraderer det tilgængelige antal indtastningsprocesser disse fejl sjældnere.

Når det øges ressourcer, hjælper det ikke

Hvis der er en ingeniør problem med dit website - en løbsk script, en dårligt konfigureret plug-in, eller en proces skaber for mange filer eller mapper på din konto - tilføje ressourcer kan hjælpe, men vil ikke løse problemet, og du kan fortsætte med at se fejl. Hvis du har tilføjet ressourcer, og disse problemer fortsætter, skal du kontakte GoDaddys eksperttjenester for at få professionel hjælp til dit website.