Genstart min indgående domæneoverførsel

Du skal muligvis genstarte din domæneoverførsel efter at have løst problemer med din nuværende registrator, såsom låsning af domænet, eller hvis overførslen tidligere blev afvist. Se vores guide til overførselsstatusser for at få flere oplysninger.

1. Log ind på din GoDaddy -side for overførsler . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg Overførsler ind , og vælg derefter fanen Genstart overførsel . Find et specifikt domæne ved hjælp af søgefeltet over din domæneliste.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af det domæne, du genstarter, eller vælg markeringsikonet og Vælg alle .
  4. Vælg Genstart overførsel over din domæneliste.

Du får vist bekræftelsen på, at din overførsel er genstartet. Det tager normalt 5 til 7 dage at gennemføre domæneoverførsler.

Flere oplysninger

• Migrer dit WordPress -site og Microsoft 365 til GoDaddy for at administrere din onlinetilstedeværelse på en enkelt konto.
  • Brug totrinsbekræftelse til at beskytte hele din GoDaddy-konto.