Gennemgå PHP -fejllog

Hvis dit website er bygget med PHP, skal du gennemgå PHP -fejlen_log, når du fejlfinder et problem. Denne logfil indeholder oplysninger om fejl i specifikke PHP -filer, opkald til manglende filer eller fejl relateret til konfigurationen af PHP. PHP -fejllogfiler findes normalt i dit sites filer.

Hvorfor skal jeg gennemgå denne log?

• Dit site fungerer ikke som det skal.
  • En eller flere sider af dit site har en fejl, f.eks. En 500 intern serverfejl.
  • Dit website indlæser en tom side eller drejer bare og bliver aldrig indlæst.

Logplacering

WHM/cPanel:
/hjem/cpanel_username/logs/$DOMAIN .php.error.log
Plesk:
/var/www/vhosts/$DOMAIN /logs/$DOMAIN .error_log

Hvordan kan jeg gennemgå denne log?

SSH

SSH giver dig mulighed for at få adgang til, se og manipulere hele loggen med værktøjer såsom vim eller grep .

cPanel

Du kan gennemse PHP -fejllogfilen i Filhåndtering under Logs for sitet.

Plesk

Plesk viser stedsspecifikke fejl i Filhåndtering under Logfiler .

Eksempel på fejl fundet i en PHP -fejllog

PHP Fatal fejl kan forhindre et site (eller en side) i at blive indlæst.
[14-Sep-2021 22:31:09 UTC] PHP Fatal fejl: kræver (): Åbning mislykkedes påkrævet '/home/acoolsite/public_html/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php' (include_path = '.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') i /home/acoolsite/public_html/wp-content/themes/twentytwentyone/functions.php on line 534
PHP Advarsler tillader typisk website (eller side), der skal indlæses, men noget virker måske ikke.
[21-Sep-2021 18:38:21 UTC] PHP Advarsel: call_user_func_array () forventer, at parameter 1 er en gyldig tilbagekaldelse, funktion'enty_twenty_one_setup 'ikke fundet eller ugyldigt funktionsnavn i/home/acoolsite/public_html/wp-includes/ class-wp-hook.php on line 303
Nogle PHP-fatale fejl skyldes et kodningsproblem og vil give stakespor til at hjælpe med fejlfinding. Dette kan være særligt nyttigt, når din applikation har hundredvis af filer som f.eks. WordPress -sites.
[21-Sep-2021 20:30:53 UTC] PHP Fatal fejl: Ikke fanget TypeError: call_user_func_array (): Argument nr. 1 ($ callback) skal være en gyldig tilbagekaldelse, funktionen "enty_twenty_one_setup "ikke fundet eller ugyldigt funktionsnavn i /home /acoolsite/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php:303 Stack trace: #0 /home/acoolsite/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(327): WP_Hook-> Apply_filters ( NULL, Array) #1 /home/acoolsite/public_html/wp-includes/plugin.php(470): WP_Hook-> do_action (Array) #2 /home/acoolsite/public_html/wp-settings.php(556): do_action ('after_setup_the ...') #3 /home/acoolsite/public_html/wp-config.php(112): require_once ('/home/acoolsit ...') #4/home/acoolsite/public_html/wp-load .php (50): require_once ('/home/acoolsit ...') #5 /home/acoolsite/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once ('/home/acoolsit ...') #6 /home/acoolsite/public_html/index.php(17): kræver ('/home/acoolsit ...') #7{main} kastet i /home/acoolsite/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Sessioner bruges til logins, indkøbsvogne og søgeresultater på et site.
[25-Sep-2021 21:10:11 UTC] PHP Advarsel: session_start (): Kan ikke starte session, når overskrifter allerede er sendt /home/acooldomain/public_html/wp-content/plugins/favorites/app/Bootstrap.php on-line 83
Dette angiver enten en manglende fil eller dårlig sti i koden.
[25-sep-2021 21:08:46 UTC] PHP Advarsel: kræver (ABSPATHWPINC/blocks/archives.php): kunne ikke åbne stream: Ingen sådan fil eller mappe i/home/acooldomain/public_html/wp-includes/blocks /index.php on line 9
Dette angiver, at værdien for PHP -hukommelsesgrænse er nået. Hvis du øger denne værdi i php.ini, kan dette i mange tilfælde løse.
[14-Oct-2021 22:31:09 UTC] Alvorlig fejl: Tilladt hukommelsesstørrelse på 134217728 bytes opbrugt (forsøgt at tildele 54 bytes
Dette skyldes sandsynligvis en forældet kode. PHP-modulet "mysql_connect" findes ikke i PHP 7+ .
[14-Oct-2021 20:31:09 UTC] Fatal fejl: Opkald til udefineret funktion mysql_connect ()
Dette problem kan være at bruge den forkerte PHP-version eller en fejl i koden.
[12-Oct-2021 21:31: 09 UTC] PHP Parse -fejl: syntaksfejl, uventet T_VARIABLE i /home/coolexample/public_html/a.php on line 3
Dette problem kan skyldes en fuld disk, inode -kvote nået på serveren eller endda en størrelsesgrænse (for site) opsætning i cPanel eller Plesk.
[13-okt-2021 10:31:09 UTC] PHP Advarsel: session_start (): åben (/home/coolexample/tmp/sess_2p27rr5idh5danjle3e237c4s4, O_RDWR) mislykkedes: Der er ikke mere plads på enheden

Flere oplysninger

Find og gennemgå webserverlogfiler .