Send bidder af blogindlæg via e-mail

Du kan aktivere muligheden for, at besøgende abonnerer, når de ser din blog. Denne funktion sender automatisk dine abonnenter en e-mail med bidder af din blog, hver gang du laver et opslag.

Påkrævet: Før du begynder at skrive blogindlæg, skal du tilføje et blogafsnit til din hjemmeside, der kan vise indlæggene. Se Tilføj en blog til min hjemmeside.
  1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Klik på Blog i menubjælken øverst på dashboardet.
  4. Klik på Abonnement i panelet Administrer blog.
    E-mailabonnenter
  5. I dette afsnit skal du sørge for, at til/fra-tasten er slået "til".
  6. Derefter sendes meddelelser til abonnenterne om, at et nyt blogindlæg er slået op.