Hjemmesideprogram Hjælp

Opret blogindlæg

Med din hjemmesides blog kan du skrive et nyt indlæg, formatere det, tilføje et billede og udgive det med det samme. Er du ikke sikker på, hvad du vil sige? Kladdeversioner gemmes automatisk, så du kan bare notere en hurtig idé og gøre den færdig, når du er klar.

Bemærk: Før du begynder at skrive blogindlæg, skal du sørge for at tilføje et blogafsnit til din hjemmeside, så indlæggene vises. Se Tilføj en blog til min hjemmeside.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger webside.
  3. Klik på Åbn i panelet Min blog.
    klik på knappen Min blog
  4. I vinduet Administrer blog skal du klikke på Nyt indlæg.
    klik på knappen nyt indlæg
  5. Begynd med at klikke på Skriv din titel her, og indtaste din egen titel.
    indtast titel og tekst
  6. For at skrive hoveddelen af dit indlæg skal du klikke på linjen Begynd at skrive... og indtaste din egen tekst.
  7. For at formatere eller linke til tekst skal du markere det, hvorefter der vises en værktøjslinje, som du kan bruge til at tilføre, hvad du har behov for.
    formatér eller link markeret tekst
  8. Når du trykker på Enter/Retur for at begynde et nyt afsnit, kan du blive ved med at skrive for at tilføje mere tekst. Eller klik på det viste plustegn for at indsætte et billede eller en vandret skillelinje.
    Indsæt billede eller skillelinje
  9. I Billedbiblioteket skal du klikke på fanen Mine uploadede billeder for at bruge et af dine egne billeder. Eller klik på fanen Arkivbilleder, indtast de relevante nøgleord, og klik på knappen med forstørrelsesglasset for at finde relaterede, gratis arkivbilleder.
    upload eget billede, eller vælg fra arkiv
  10. Når du finder et billede, du vil bruge, skal du klikke på det for at tilføje et flueben og klikke på Indsæt. Billedet bliver tilføjet til blogindlægget.
    billede tilføjet til indlæg
  11. Når du er klar til at dele dit indlæg med verden, skal du klikke på Udgiv. Når bekræftelsesvinduet vises, kan du klikke på Vis indlæg for at se, hvordan det ser ud for bloggens besøgende.