Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret blogindlæg

Med din hjemmesides blog kan du skrive et nyt indlæg, formatere det, tilføje et billede og udgive det med det samme. Er du ikke sikker på, hvad du vil sige? Kladdeversioner gemmes automatisk, så du kan bare notere en hurtig idé og gøre den færdig, når du er klar.

Har du brug for lidt ekstra vejledning? Få ekspertrådgivning i indholdsplanlægning fra en GoDaddy -guide.

Påkrævet: Før du begynder at skrive blogindlæg, skal du tilføje et blogafsnit til din hjemmeside for at vise indlæggene. Se Tilføj en blog til min hjemmeside.
  1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Klik på fanen Website øverst på siden.
  4. Klik på Redigér site.
  5. Klik på Administrer i panelet Min blog.
    klik på knappen Min blog
  6. I vinduet Administrer blog skal du klikke på Opret indlæg .
    klik på Opret indlæg -knappen
  7. Begynd med at klikke på Skriv din titel her, og indtaste din egen titel.
    indtast titel og tekst

Bemærk: Blogtitlen må ikke være på mere end 65 tegn.

8. For at skrive hoveddelen af dit indlæg skal du klikke på linjen Begynd at skrive... og indtaste din egen tekst.
  9. For at formatere eller linke til tekst skal du vælge den, så vises en værktøjslinje, som du kan bruge til at anvende det, du har brug for.
    redigering af blogtekst
  10. Når du trykker på Enter/Return for at starte et nyt afsnit, kan du blive ved med at skrive for at tilføje mere tekst. Eller klik på det plus -symbol, der vises, for at indsætte et billede, tilføje en video eller en vandret skillelinje.

Bemærk: Hvis du tilføjer en Divider at du ønsker at slette, skal du klikke skillelinjen for at markere det og trykke på Backspace eller Delete-tasten på tastaturet.

indsæt foto eller skillelinje
  11. I Mediebiblioteket skal du klikke på fanen Mine uploads for at bruge et af dine egne billeder. Eller klik på fanen Stock-motiver, indtaste relevante søgeord og klikke forstørrelsesglas knap for at finde relaterede gratis billeder.
    uploade eget billede eller vælg lager
  12. Når du finder et billede, du vil bruge, skal du klikke på det for at tilføje et flueben og klikke på Indsæt . Billedet føjes til blogindlægget.
  13. Når du er klar til at dele dit indlæg med verden, skal du klikke på Udgiv. Når bekræftelsesvinduet vises, kan du klikke på Vis indlæg for at se, hvordan det ser ud for bloggens besøgende.