Opret blogindlæg

Your website's blog feature lets you write a new post, format it, add a photo, and publish it right away. Or, if you still thinking about what to say, just jot down an idea. Since even drafts are saved automatically, you can finish it when you're ready and publish it then. (The blog feature supports only English.)

Bemærk: Før du begynder at skrive blogindlæg, skal du sørge for at tilføje en sidesektion til dit website for at vise indlæggene. Se Bliv vært for en blog på mit website.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger webside.
  3. Klik på panelet Min blog.
    klik på blog blog
  4. I vinduet Blogindlæg skal du klikke på Nyt indlæg.
    klik på knappen nyt indlæg
  5. Begynd ved at klikke Skriv din titel, og indtast din egen titel.
    indtast titel og tekst
  6. For at skrive hoveddelen af dit indlæg skal du klikke på linjen Begynd at skrive... og indtaste din egen tekst.
  7. For at formatere eller linke til tekst skal du markere det, hvorefter der vises en værktøjslinje, som du kan bruge til at tilføre, hvad du har behov for.
    formatér eller link markeret tekst
  8. Når du trykker på Enter/Retur for at begynde et nyt afsnit, kan du blive ved med at skrive for at tilføje mere tekst. Eller klik på det viste plustegn for at indsætte et billede eller en vandret skillelinje.
    Indsæt billede eller skillelinje
  9. I Billedbiblioteket skal du klikke på fanen Uploadede billeder for at bruge et af dine egne billeder. Eller klik på fanen Lagerbilleder, indtast de relevante nøgleord, og klik på Søg for at finde relaterede gratis lagerbilleder.
    upload eget billede eller vælg fra lager
  10. Når du finder et billede, du vil bruge, skal du klikke på det for at tilføje et grønt flueben og klikke på Indsæt billeder. Billedet bliver tilføjet til blogindlægget.
  11. Når du er klar til at dele dit indlæg med verden, skal du klikke på Udgiv.
    indlæg er klar til at blive udgivet