Opret flere forskellige blogs på min hjemmeside

Website Builder gør det muligt for dig at oprette flere forskellige blogs på din hjemmeside – på den samme side eller på forskellige sider. I kombination med blogkategorier kan du styre, hvilke indlæg der vises i hver blog. Det kan du, fordi Website Builders blogredigering ikke er bundet til nogen særlig side, så du kan oprette indlæg når som helst og derefter beslutte, hvilken blog de skal vises på.

Bemærk: Før du tilføjer en anden blog til din hjemmeside, skal du oprette din hjemmesides første blog og oprette kategorier til den. Da denne opgave har flere forberedende trin end de fleste, skal du afsætte yderligere 10-15 minutter til at afslutte hele arbejdet.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger webside.
  3. Klik på panelet Sider for at gå til siden, hvor du vil have en anden blog.
    Vælg side til en anden blog

Bemærk: Hvis du vil have bloggen på en helt ny side, skal du se Opret en ny side.

4. Tilføj et blogafsnit til den valgte side. Som standard vil den vise alle indlæg på din hjemmeside, men det kan du ændre nedenfor.
  5. Klik hvor som helst i det nye blogafsnit for at åbne blogpanelet.
  6. Klik på menuen Vis indlæg fra, og vælg de blogkategorier, du vil vise på din nye blog.
    Vælg kategorier for den nye blog
  7. Klik på Færdig, så viser den nye blog kun udgivede indlæg fra de valgte kategorier.
    Ny blog viser kun valgte indlæg

Bemærk: Knappen Alle indlæg viser kun indlæg fra den blog – og ikke fra nogen af dine andre blogs.

8. Skift til siden, hvor din oprindelige blog vises, klik hvor som helst i bloggen, og brug blogpanelets menu Vis indlæg fra igen for at vælge, hvilke kategorier du vil vise på den blog.
    Vælg kategorier for oprindelig blog
  9. Klik på Færdig for at se ændringerne for den oprindelige blog, og når du er klar, skal du klikke på Udgiv.
    Den oprindelige blog viser nyvalgte kategorier