Opret eller ændr blogkategorier

Ved at oprette blog-kategorier og tildele dem til indlæg, kan du styre, hvor de enkelte indlæg vises. Du kan oprette kategorier på farten, og du kan ændre dem senere.

Bemærk: Før du begynder at oprette kategorier, skal du Tilføj en blog til min hjemmeside og Opret blogindlæg.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger webside.
  3. Klik på Åbn i panelet Min blog.
    klik på knappen Min blog
  4. Når vinduet Administrer blog vises, kan du finde det indlæg, du vil kategorisere, klikke på knappen med tre pikker ved siden af indlægget og vælge Rediger indlæg.
    Klik på rediger indlæg
  5. Klik på knappen indstillinger ved siden af indlæggets Udgiv-knap.
    Klik på knappen ved siden af Udgiv
  6. Angiv din første kategori i feltet Navn på kategori, og klik på Tilføj.
    Angiv kategori, klik på Tilføj
  7. Gentag trin 6, hvis du vil tilføje flere kategorier med det samme (eller vend tilbage til dette trin senere).
  8. Vælg den kategori (eller de kategorier), du vil bruge til indlægget.
    Vælg kategori, klik på Udgiv

Bemærk: Hvis du vil fortsætte med at kategorisere flere indlæg, inden de udgives, skal du klikke på Indlæg i hovedvinduet for at vende tilbage til vinduet Administrer blog.
    Klik på Indlæg

9. Når du er færdig med at kategorisere, skal du klikke på Udgiv. (Et Udgivet!-bekræftelsesvindue vises kort, og lukker derefter automatisk.)
  10. Klik på Indlæg øverst til venstre, og når vinduet Administrer blog vises, viser det nu udgivede indlæg de/n nu tildelte kategori eller kategorier.
    Kategori vises med indlæg