Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfigurer betalingsoplysninger til din forhandlerbutik

Trin 2 i serien Basic og Pro Reseller i gang.

Vi gør det let at få betalt! Din betalingsmodtagerkonto fortæller os, hvordan du vil modtage dine kommissionsbetalinger. Betalingsmodtagerkonti inkluderer dine kontaktoplysninger, skatteoplysninger og foretrukne betalingsmetode.

Når du har fastsat dine priser, udbetaler vi dit nettooverskud i slutningen af hver måned for den foregående måneds indtjening. For eksempel betaler vi kommission optjent i december i slutningen af januar.

1. Vælg Konfigurer betalinger . Dette åbner en ny fane for dine betalingsmodtagerkonti .

Bemærk: Du kan redigere dine oplysninger om betalingsmodtageren uden for opsætningsguiden til forhandlerens butiksfacade Min profil og gt. Betalingsmodtagere .

betalinger -knap
  2. Vælg Vis/Rediger ud for betalingsmodtagerkontoen, der er knyttet til din butiksfacade, og tilføj eller rediger dine betalingsoplysninger .
  3. Indtast eller gennemgå din adresse og kontaktoplysninger, betalings-/bankoplysninger (hvordan du vil modtage betaling) og eventuelle påkrævede skatteformularer. I slutningen af hvert afsnit skal du vælge Næste for at komme videre.
    • I afsnittet Adresse kan du indtaste eller justere din kontotype (enkeltperson eller firma), e-mailadresse, telefonnummer, navn og postadresse.
    • I afsnittet Betalingsmetoder skal du vælge en betalingsmetode (f.eks. PayPal eller direkte indbetaling) fra rullemenuen og indtaste alle nødvendige bankoplysninger.
    • I afsnittet Skatteformularer skal bosiddende i USA udfylde felterne i skatteformularen. Hvis du har brug for hjælp med formularen, anbefaler vi, at du konsulterer IRS's website eller en skattepersonale. Hvis du er i et andet land, skal du blot indtaste din adresse.
  4. Når du er færdig, skal du lukke vinduet Betalingsmodtagerkonti for at vende tilbage til installationsguiden.