Log på WordPress

Du skal logge på WordPress-dashboardet for at anvende WordPress. Sådan kommer du til WordPress, uanset hvor og hvordan du konfigurerer WordPress:

1. I en browser går du til http://[dit WordPress-domænenavn]/wp-admin (for eksempel http://coolexample.com/wp-admin).
  2. Angiv Brugernavn eller e-mailadresse og Adgangskode, vælg derefter Log på.
    wordpress log på

Bemærk: For Administreret WordPress- og Pro Administreret WordPress hostingkonti kan du komme til dit WordPress-dashboard direkte fra din GoDaddy-konto.