Skift din WordPress-adgangskode med WP-CLI

Hvis du installerede WP-CLI på din server til at administrere din WordPress-site, kan du følge disse trin for at opdatere din adgangskode. Hvis du ikke har konfigureret WP-CLI, skal du gøre det, før du følger disse trin.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere din site , før du foretager nogen ændringer.
  2. Forbind din server eller delte hostingkonto med SSH
  3. Skift til rodmappen for din WordPress-website.
  4. Brug følgende kommando for at se en liste over brugere til din WordPress-site. Notér ID-nummeret på den bruger, som du vil opdatere.
        $ wp-brugerliste

5. Brug følgende kommando til at opdatere adgangskoden til den pågældende bruger.
        $ wp-bruger opdater id --user_pass=adgangskode

• id er det nummer, du fandt i trin 4.
    • adgangskode er din nye adgangskode.

Du kan nu logge på med din nye adgangskode.