Skift min PHP -version i Windows Hosting

Følg disse trin for at ændre den PHP -version, der bruges i din Windows -hostingkonto.

Bemærk: Med Plesk kan du ændre PHP-indstillingerne pr. Domæne. Det betyder, at du skal opdatere indstillingerne for hvert domæne på din konto, hvis du ikke vil bruge standardversionen af PHP.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil administrere.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Plesk -admin . Plesk -hjemmesiden vises med hvert af de domæner, der er knyttet til kontoen.
  4. For det domæne, du vil administrere, skal du vælge PHP -indstillinger .

Bemærk: Hvis du ikke ser nogen ikoner, skal du vælge Vis mere i midten af siden og derefter vælge PHP -indstillinger .

5. På siden PHP -indstillinger skal du vælge den version af PHP, du vil bruge, i menuen PHP -support .
  6. Nederst på siden skal du vælge OK .
  7. (Valgfrit) Gentag disse trin for at ændre PHP -versionen for hvert domæne, der er tilknyttet kontoen.