Hjemmesideprogram Hjælp

Skift visning af sociale medier-knapper

Ved at tilføje et Social-afsnit til din hjemmeside kan du indsætte knaplinks til dine konti på sociale medier. Mulighederne omfatter Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube og Google+.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg Hjemmeside
  3. Klik på Redigér site.
  4. Bevæg musemarkøren derhen, hvor du vil tilføje afsnittet, og klik på plusknappen.
    Klik på plusknappen
  5. Klik på panelet Social i panelet Tilføj afsnit.
    Klik på Social
  6. Klik på rækken af små social-knapper for at tilføje afsnittet Social.
    Klik på rækken af knapper
  7. Når bekræftelsen Afsnit tilføjet vises, skal du klikke på afsnittet Social for at begynde at tilføje links til dine forskellige konti på sociale medier. Du har også mulighed for at vælge din layoutfarve på dette tidspunkt. Du har mulighed for at vælge sort, hvid eller din temafarve.
    Indtast links
  8. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  9. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du klikke på Udgiv site eller Udgiv.