Hjemmesideprogram Hjælp

Skift visning af sociale medier-knapper

Ved at tilføje et Social-afsnit til din hjemmeside kan du indsætte knaplinks til dine konti på sociale medier. Mulighederne omfatter Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube og Google+.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Bevæg musemarkøren derhen, hvor du vil tilføje afsnittet, og klik på plusknappen.
    Klik på plusknappen
  4. Klik på panelet Social i panelet Tilføj afsnit.
    Klik på Social
  5. Klik på rækken af små social-knapper for at tilføje afsnittet Social.
    Klik på rækken af knapper
  6. Når bekræftelsen Afsnit tilføjet vises, skal du klikke på afsnittet Social for at begynde at tilføje links til dine forskellige konti på sociale medier.
    Indtast links
  7. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  8. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).