Skjul Worker -plugin'et på mine hjemmesider i GoDaddy Pro

Du kan skjule Worker-plugin'et fra listen over plugins på dit WP-admin-dashboard. Plugin forbliver aktivt, selvom det ikke er synligt på listen. Hvis du skjuler plugin'et, ved dine kunder ikke, at du bruger GoDaddy Pro til at administrere deres websites.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Hjem i venstre sidepanel.
  3. Vælg dit billede i øverste højre hjørne. Vælg derefter White Label .
    Åbn indstillinger
  4. Vælg Hide ManageWP Worker (Skjul ManageWP Worker) fra listen over plugin / widgets .
    Skjul plugin -felt til Worker
  5. Klik på Gem ændringer.

Bemærk: Ændringer af White Label -indstillinger påvirker alle websites, der bruger denne funktion.