Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Synk aftaler med min personlige kalender

Online -aftaler hjælper dig med at se alle dine aftaler på et øjeblik - og endda synkronisere din personlige kalender med aftalerne for at undgå planlægningskonflikter.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede på siden.

På siden abonnementer og priser kan du se, om Online-aftaler er tilgængelige på dit sprog og i dit land.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg knappen Administrer ved siden af dit website.
  3. Vælg Indstillinger, og vælg Kalendersynkronisering under Aftaler . Hvis du er i din website -editor, skal du vælge knappen Eksempel i øverste højre hjørne for at vende tilbage til dashboardvisningen.
    Placering for Kalendersynkronisering.
  4. Vælg Tilføj kalender .
  5. Vælg din kalenderservice fra listen, og følg anmodningerne for at linke din konto.
  6. Vælg den kalender, du vil synkronisere fra menuen, og vælg derefter Gem .
    Vælg en kalender, hvis du har flere kalendere fra den samme tjeneste.
  7. Fortsæt med at tilføje kalendere, indtil alle dine kalendere er linket. Du kan tilføje flere kalendere fra flere forskellige tjenester.

Når en bekræftelse af typen Gennemført vises, er du færdig. Kundeaftaler vises nu i din valgte personlige kalender eller kalendere – og der kan ikke bookes kundeaftaler i de tidsblokke, hvor du har travlt.

Vis mig hvordan

Denne video er en del af introduktionsserien Tilføjelse af avancerede funktioner i Hjemmesideprogram