Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Synk aftaler med min personlige kalender

Online -aftaler hjælper dig med at se alle dine aftaler på et øjeblik - og endda synkronisere din personlige kalender med aftalerne for at undgå planlægningskonflikter.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede på siden.

På siden abonnementer og priser kan du se, om Online-aftaler er tilgængelige på dit sprog og i dit land.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Indstillinger, og vælg Apps under Aftaler . Hvis du er i dit website -editor, skal du vælge knappen Eksempel for at vende tilbage til dashboard -visningen.
  4. Vælg Tilføj kalender .
  5. Vælg din kalenderservice fra listen, og følg anmodningerne for at linke din konto.
  6. Vælg din kalender på rullelisten, og vælg derefter Gem
  7. Fortsæt med at tilføje kalendere, indtil alle dine kalendere er linket. Du kan tilføje flere kalendere fra flere forskellige tjenester. Du kan dog kun tilføje en kalender pr. Tjeneste. Du kan f.eks. Tilføje en kalender fra Outlook og fra Google, men du kan kun have én Google -kalender tilknyttet ad gangen.

Kundeaftaler vises nu i dine valgte personlige kalendere - og kundeaftaler kan ikke foretages i tidsblokke, når du har travlt.

Vis mig hvordan

Denne video er en del af introduktionsserien til Tilføjelse af avanceret funktionalitet i Hjemmesideprogram