Synk aftaler med min personlige kalender

Online -aftaler hjælper dig med at se alle dine aftaler på et øjeblik - og endda synkronisere din personlige kalender med aftalerne for at undgå planlægningskonflikter.

Denne video er en del af introduktionsserien til Tilføjelse af avanceret funktionalitet i Hjemmesideprogram

På siden abonnementer og priser kan du se, om Online-aftaler er tilgængelige på dit sprog og i dit land.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Indstillinger, og vælg Apps under Aftaler .
  4. Vælg Tilføj kalender .
  5. Vælg din kalenderservice fra listen, og følg anmodningerne for at linke din konto.
  6. Vælg din kalender på rullelisten, og vælg derefter Gem .
  7. Fortsæt med at tilføje kalendere, indtil alle dine kalendere er linket. Du kan tilføje flere kalendere fra flere forskellige tjenester. Du kan dog kun tilføje en kalender pr. Tjeneste. Du kan f.eks. Tilføje en kalender fra Outlook og fra Google, men du kan kun have én Google -kalender tilknyttet ad gangen.

Kundeaftaler vises nu i dine valgte personlige kalendere - og kundeaftaler kan ikke foretages i tidsblokke, når du har travlt.