Synk aftaler med min personlige kalender

Funktionen hjælper dig med at få hurtigt overblik over dine aftaler – og endda synkronisere din personlige kalender med aftalerne, så du undgår planlægningskonflikter.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for GoCentral-kunder (kun i USA) med en Business Plus- eller eCommerce-plan. Hvis du ikke har aktiveret Online-aftale, skal du se Sektionen for tilføjelse af online-aftaler først.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Indstillinger i toppanelet, og vælg Synkroniser kalender.
    klikke på indstillinger, vælge synkroniser kalender
  3. Klik på Tilknyt en kalender, vælg din kalenderserviceydelse på listen, og vælg en konto til serviceydelsen.
    klikke på din kalenderserviceydelse
  4. Klik på Accepter, når du bliver bedt om at give Cronofy-adgang til din kalenderserviceydelse.
  5. Hvis du har flere kalendere til den eller de valgte serviceydelser, skal du vælge en fra menuen og derefter klikke på Gem.
    klikke på indstillinger, vælge synkroniser kalender

Bemærk: Når billedet vises, har du mulighed for at vælge kalendere fra flere serviceydelser.

6. Når en bekræftelse af typen Gennemført vises, er du færdig. Kundeaftaler vises nu i din valgte personlige kalender eller kalendere – og der kan ikke bookes kundeaftaler i de tidsblokke, hvor du har travlt.
    Når online-aftaler synkronisere med personlig kalender
    personlig kalender viser aftaler aftaler ikke tilgængelige
    Den personlige kalender viser dine øvrige aktiviteter sammen med kundeaftaler Online-aftaler er ikke tilgængelige sideløbende med dine øvrige aktiviteter