Tilføj en kupon

Du kan oprette kuponer i WooCommerce med forskellige beløb eller procentdele og med specifikke begrænsninger for butikskampagner.

Bemærk: Hvis dette er første gang, du opretter en ny kupon, skal du sørge for, at du aktiverer kuponer i WooCommerce > Generelle indstillinger, før du går i gang.

1. Log på WordPress.
  2. Gå til Marketing > Kuponer i menuen til venstre.
  3. Klik på knappen Tilføj kupon.
  4. Angiv en ny kuponkode manuelt, eller klik på Generer kuponkode for at lade WooCommerce lave en kode til dig.
  5. Angiv en valgfri beskrivelse til internt brug.
  6. Vælg som minimum en rabattype og kuponbeløb under fanebladet Generelt i Kupondata-metafeltet.
  7. Klik på knappen Udgiv i øverste højre hjørne på skærmen.