Tilføj en kupon

Du kan oprette kuponer i WooCommerce i forskellige beløb eller procentdele og med specifikke begrænsninger for butikskampagner.

Bemærk: Hvis dette er første gang, du opretter en ny kupon, skal du sørge for at aktivere kuponer i WooCommerce > Generelle indstillinger, før du går i gang.

1. Log på WordPress.
  2. Gå til Marketing > Kuponer i menuen til venstre.
  3. Klik på knappen Tilføj kupon .
  4. Indtast en ny kuponkode manuelt, eller klik på Generer kuponkoden for at give WooCommerce mulighed for at generere en kode til dig.
  5. Indtast en valgfri beskrivelse til intern brug.
  6. Vælg en rabat type og kupon beløb, som minimum, under fanen Generelt i kupon data METABOX.
  7. Klik på knappen Udgiv i øverste højre hjørne af skærmen.