Tilføj en SPF-fortegnelse

En SPF-post (Sender Policy Framework) er en type TXT-post i din DNS-zonefil. SPF-poster hjælper med at identificere, hvilke mailservere der har tilladelse til at sende e-mails på vegne af dit domæne. Tilføjelse af en SPF-post kan hjælpe med at spore og forhindre e-mailspoofing.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg Tilføj for at tilføje en ny post.
    vælg tilføj ny post
  5. Vælg TXT fra menuindstillingen Type. Husk at SPF-poster er en type TXT-post.
  6. Indtast oplysningerne til din SPF-fortegnelse:
    • Navn: Værtsnavnet til posten. Angiv @ for at placere SPF-posten i dit roddomæne, eller angiv en præfiks, såsom mail.
    • Værdi: SPF-reglen, der skal anvendes. Indtast f.eks. v=spf1 mx -all for at angive, at e-mails er tilladte fra din mailserver og ingen andre. SPF-poster må højst have 512 tegn, og kun UTF-8-tegn understøttes.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  7. Vælg Tilføj post for at gemme din nye SPF-post.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.