Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj pakkens forsendelsesvægt og dimensioner

Forsendelsesmetoder, der baseres på vægt og varetages af transportfirmaer, kræver oplysninger om pakkens vægt og dimensioner for at fastsætte forsendelsesomkostningerne. Oplysningerne baseres på den emballage, der bruges til forsendelse af produktet. Hvis du vil inkludere oplysninger om selve produktet, skal du tilføje det i produktbeskrivelsen.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Åbn dine produkter på dit dashboard:
    • I Website Builder skal du gå til Butik og vælge Produkter.
      I Hjemmesider + Markedsføring skal du gå til Butik og derefter Produkter
    • I Premium Online-butik skal du gå til Produkter og vælge Alle produkter.
      I Premium Online-butik skal du gå til Produkter og vælge Alle produkter
  4. Vælg et produkt for at klargøre det til forsendelse.
  5. Åbn fanen Fragt, indtast pakkens vægt og dimensioner, og vælg Gem.
    Tilføj pakkens vægt og dimensioner
  6. Vælg, hvordan du vil fastsætte forsendelsesomkostningerne.
  7. (valgfrit) Vælg Gem og tilføj en anden for at oprette et nyt produkt.