Tilføj pakkens forsendelsesvægt og dimensioner

Forsendelsesmetoder, der baseres på vægt og varetages af transportfirmaer, kræver oplysninger om pakkens vægt og dimensioner for at fastsætte forsendelsesomkostningerne. Oplysningerne baseres på den emballage, der bruges til forsendelse af produktet. Hvis du vil inkludere oplysninger om selve produktet, skal du tilføje det i produktbeskrivelsen.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. På dit dashboard skal du gå til Handel, og derefter skal du under Produkter vælge Produkter.
    • I Premium Webshop skal du gå til Produkter > Alle produkter.
  4. Vælg et produkts navn eller billede for at åbne det.
  5. Vælg fanen Fragt, og indtast pakkens vægt og mål.
    Tilføj pakkens vægt og dimensioner

Bemærk: Hvis du vil skifte mellem metriske og britiske måleenheder, skal du gå til Handel og under Generelt vælger du Butiksindstillinger. Du ændrer dit Målingssystem i afsnittet Regionale oplysninger.

1. Vælg, hvordan du vil fastsætte forsendelsesomkostningerne.
    • Hvis du vælger Udregn for mig via forsendelsesmetoder, kan dine kunder vælge forsendelse baseret på de metoder, du konfigurerer, når du tilføjer eller ændrer forsendelsesmetoder.
    • Hvis du vælger Dette produkt sendes altid gratis eller Angiv et forsendelsesgebyr for dette element, vil disse muligheder være gældende for alle i verden, uanset forsendelsesrestriktioner, du tilføjer i forsendelsesmetoderne.
  2. Vælg Gem eller Gem og tilføj et andet for at udføre. Dine ændringer kan nu ses i din butik.