Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilslut via Fjernskrivebord (RDC) til min Gen 4 Windows -server

Du kan bruge Microsofts Remote Desktop Connection (RDC) til at administrere din 4. generations Windows VPS eller dedikerede server.

1. Start Fjernskrivebord på din Windows-computer.
  2. Indtast IP -adressen til din 4. generations server , og vælg Opret forbindelse .
  3. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste Brugernavn og Adgangskode til din server og derefter vælge OK .