Fejlfinding af manglende e -mail efter flytning til Microsoft 365

Når du har overgået fra Workspace Email til Microsoft 365, skal du kontrollere, at dine meddelelser er flyttet korrekt. Overgangen kan kun flytte meddelelser, der er gemt på Workspace Email serverne, til Microsoft 365. Det betyder, at hvis du gemmer meddelelser i din lokale e -mailklient, vil du muligvis se nogle meddelelser på din Exchange -konto med Microsoft 365.

Før du fortsætter , skal du kontrollere, om du har en mappe ved navn Placering af arkiv i Microsoft Outlook eller Outlook på internettet. Hvis du gør det, kan du få adgang til dit ældre Workspace Email -indhold og ikke behøver at følge trinnene nedenfor.

Advarsel: Du kan kun fuldføre følgende trin inden for 14 dage efter overgangen er gennemført. Bagefter vil du ikke kunne få adgang til Workspace Email serverne.

Jeg tjekker min e -mail hos en klient

Hvis du bruger en e -mailklient (f.eks. Outlook til Windows eller Mail til Mac), skal du kontrollere, at du modtager e -mail i Outlook på internettet.

1. Log på Outlook på internettet . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode (de er de samme som din Workspace Email -konto).
  2. Kontrollér, om dine mapper er angivet i venstre kolonne, og at du kan se dine meddelelser.
    • Hvis du ser dine mapper/meddelelser i Outlook på internettet, men de mangler i din klient, kan du abonnere på dine mapper. Her er trin til at abonnere på mapper fra Microsoft.
    • Hvis der mangler mapper/meddelelser i Outlook på internettet, men du ser dem i din klient, skal du lave sikkerhedskopier og importere dem til din Exchange -konto.
    • Hvis der mangler mapper/meddelelser i både Outlook på internettet og din klient, eller hvis du ikke modtager e -mail, skal du kontakte vores GoDaddy -guider for hjælp .

Jeg tjekker min e -mail i Workspace Webmail

Hvis du bruger Workspace Webmail, efter din overgang, kan du se din nye Microsoft 365 -webmail . Sammenlign Outlook på internettet og Workspace Webmail for at bekræfte, at du modtager e -mail.

1. Log på Outlook på internettet . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode (de er de samme som din Workspace Email -konto).
  2. Log ind på i et andet vindue eller en anden fane Workspace Webmail . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode igen.
  3. Sammenlign dine mapper og deres meddelelser i Workspace Webmail og Outlook på internettet.
    • Hvis der mangler mapper/meddelelser i Outlook på internettet, men du ser dem i Workspace Webmail, skal du åbne mappen Slettede elementer og vælge Gendan elementer slettet fra denne mappe . Vælg meddelelserne, og vælg derefter Gendan for at returnere dem til deres standardplacering i Outlook på internettet.
    • Hvis der mangler mapper/meddelelser i både Outlook på internettet og Workspace Webmail, kan du ikke se meddelelser i mappen Slettede elementer , eller hvis du ikke modtager e -mail, kontakt vores GoDaddy -guider for hjælp .