Udgiv mit website

Når du har gennemset din hjemmeside og fået den til at se ud som ønsket, er du klar til at udgive den. (Det er ikke muligt at annullere udgivelsen af en hjemmeside, når først du har udgivet den, men du kan ændre og genudgive hjemmesiden når som helst).

Bemærk: Hvis du bruger en plan af typen Business, Business Plus eller Webshop, bliver alle data fra din side krypteret med et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer), når din hjemmeside udgives. Dette gælder kun for domæner, der administreres af GoDaddy, ikke (eksterne) domæner, der administreres af tredjeparter. Find ud af hvordan Opgradér min aftale.

  1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Lav alle de ændringer, du finder nødvendige.
  4. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  5. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).

Næste trin

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.