Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Udgiv mit website

Når du har gennemset dit website og fået det til at se ud som du vil have det, er du klar til at udgive det.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Klik på Redigér site.
  4. Lav alle de ændringer, du finder nødvendige.
  5. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  6. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du klikke på Udgiv site eller Udgiv.
  7. Fortsæt med at foretage ændringer på dit site. Dine ændringer gemmes automatisk lokalt, mens du arbejder, men du skal udgive dit website igen, hver gang du ønsker, at verden skal se dine ændringer.

Bemærk: Når dit website er udgivet, bliver alle data, der overføres fra det, krypteret med et SSL -certifikat (Secure Sockets Layer). Dette fungerer for GoDaddy-administrerede domæner, men fungerer ikke for tredjeparts (eksterne) domæner. Se tredjeparts SSL-support for at få flere oplysninger.