Udgiv mit website

Når du har gennemset dit website og fået det til at se ud som du vil have det, er du klar til at udgive det.

Hvis du har en plan af typen Business, Business Plus eller Onlinebutik, bliver alle data fra din side krypteret med et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer), når din webside udgives. Dette gælder kun for domæner, der administreres af GoDaddy, ikke (eksterne) domæner, der administreres af tredjeparter. Find ud af hvordan Opgradér min aftale.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger.
    Klik på Rediger
  3. Lav alle de ændringer, du finder nødvendige.
  4. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning.
  5. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside (mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).

Hvis du har ubrugte GoDaddy domæner, kan du gå ind i Mine domæner-menuen og vælge et domæne herfra, i stedet for at bruge de gratis [websidenavn].godaddy.sites.com, der følger med din side som standard.
    vælg et ubrugt domæne

6. Klik på Udgiv webside.

Når din webside udgives, vil du se en liste med domæner, som ligner din websides navn, og som du kan vælge at købe.