Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Forståelse af konti i forhandlerprogrammet

Forhandlerprogrammet er ret fleksibelt, når det kommer til, hvordan du konfigurerer og administrerer konti. Selvom vi holder øje med sikkerheden, arbejder vi også for at gøre de forskellige konti, som du interagerer med, nemme at bruge.

Bemærk: For at modtage support for enhver konto skal du have brugernavnet eller kundenummeret og den firecifrede support-PIN-kode for den pågældende konto.

Her er en liste over de konti, som du kan komme i kontakt med:

GoDaddy

• Den konto, hvor du køber og årligt fornyr din forhandlervirksomhed.
  • Den konto, hvor du opdaterer kommissionsbetalingsoplysninger, bruger dine gratis produkter og åbner Forhandlerkontrolcenter.
  • Du modtager ikke kommission eller særlige rabatter på køb foretaget på denne konto.

Bemærk: Du kan altid logge ind på dit forhandlercenter via https://reseller.godaddy.com .

Kundekonto

• En konto til køb af produkter fra din forhandlerbutik til detailprisen.
  • Enhver besøgende på din butiksfacade kan tilmelde sig og administrere en af disse konti.
  • Du tjener provision på ethvert køb fra denne konto.
  • Du skal have brugernavn/kundenummer og adgangskode for at få adgang til disse konti. Du kan slå kundenumre op i Forhandlerkontrolcenter, men du har ikke adgang til kundeadgangskoder.

Rabatkundekonto

• En konto til køb af produkter fra din forhandlerbutik til købsprisen eller engrosprisen.
  • Du tjener ikke provision på køb foretaget på disse konti, og købene vises derfor ikke i din kommissionsrapport.
  • Der oprettes automatisk en rabatkundekonto til dig, når du konfigurerer din forhandlerplan.
  • Du kan vælge at føje denne status til enhver kundekonto i henhold til din forhandlerplan. Se for vejledning i at tilføje denne statusAdministrer rabatpriser for mine forhandlerkunder .
  • Du skal have brugernavn/kundenummer og adgangskode for at få adgang til disse konti. Du kan slå kundenumre op i Forhandlerkontrolcenter, men du har ikke adgang til kundeadgangskoder.

Bemærk: En nem måde at vide, at du foretager et køb på en rabatkonto, er transaktionsgebyret på 0,25 USD, der vises i indkøbsvognen, når du foretager køb.

Underforhandlerkonto

• En konto oprettet som kunde hos en superforhandler.
  • Du kan kun købe Pro- eller Basic-forhandlerplaner på en underforhandlerkonto.
  • Superforhandlere bestiller provision ved salg eller fornyelse af en Basic- eller Pro-forhandler samt kommissioner fra underforhandlerens produktsalg.