Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opdater min forhandlerbutiks frontbranding

Når du har konfigureret din butiksfacade , kan du til enhver tid opdatere din branding. Skift farve- og skrifttypepalet, og upload dit logo.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Gå til Butiksfacade, og vælg Branding .
    tilpas butiksfacade branding
  3. Vælg en farvepalet i rullemenuen.
  4. Vælg en skrifttypepalet i rullemenuen. Besøgende fra bestemte markeder vil se en alternativ skrifttype for at sikre tegntilgængelighed.
  5. Overfør et desktop -logo , mobillogo og/eller et heltbillede til din hjemmeside. Dit heltebillede udvider vinduesstørrelserne, så det vises ikke på mobil- og tabletsites på grund af deres størrelsesbegrænsninger.
  6. Billedkrav
    FilformatSVG, PNG, JPEG eller GIF

Bemærk: Desktoplogoer med SVG -filtypen kan ikke vises i e -mails.

Indstillinger for størrelse
    • Desktop- og mobillogo - Vælg mellem små, mellemstore og store størrelser
    • Heltbillede - maks. Størrelse er 1000 KB
    Størrelsesforhold
    • Desktop - 3: 1
    • Mobil - 1: 1

7. Dine valg vises i bunden af siden. Vælg Gem for at opdatere din butiksfacades design.