Opgrader min Linux -hostingplan

Sådan opgraderer du din Linux -hostingplan, hvis du har brug for mere processorkraft eller fysisk hukommelse. Opgradering af din plan kan gøre dit website hurtigere og mere modstandsdygtigt, når dets trafik stiger.

Bemærk: Selvom opgraderinger typisk tager fra 10 til 30 minutter, kan store sites bruge op til 24 timer. Dine websites kan opleve intermitterende nedetid, indtil opgraderingen er gennemført.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Kontohandlinger > Opgrader .
    vælg opgradering
  4. Vælg det planniveau, du ønsker, og klik derefter på Opgrader .
  5. Følg prompterne for at gennemføre kassen.