Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Vælg de cookies, som GoDaddy Pro kan bruge til min konto

Du kan justere de cookies, som du ønsker, at GoDaddy Pro skal bruge. Blokering af visse typer cookies kan påvirke din oplevelse af vores platform og de tjenester, vi kan tilbyde.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Hjem i venstre sidepanel.
  3. Klik på dit billede i øverste højre hjørne, og klik derefter på Indstillinger .
    Åbn indstillinger
  4. Klik på Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger .
  5. I afsnittet Cookieindstillinger skal du vælge, hvilke cookies der skal blokeres.
    • Væsentlige hjemmesidecookies er nødvendige for at give dig vigtige tjenester og funktioner, herunder identitetsbekræftelse, servicekontinuitet og hjemmesidesikkerhed. Disse kan ikke deaktiveres.
    • Marketingcookies sikrer, at du ikke modtager gentagne reklamebeskeder, at meddelelserne er mere relevante for dig og dine interesser, og giver os mulighed for at måle vores effektivitet på reklamerne.
    • Analytics -cookies indsamler anonyme data om, hvordan besøgende bruger vores site, og hvordan det fungerer og bruges til at forbedre produkter, tjenester og brugeroplevelse.
    • Supportcookies bruges til at spore brugeraktivitet og mislykkede handlinger, så vi kan have flere data, når vi begynder at fejlfinde dine problemer. Interaktive tjenester såsom chatsupport og værktøjer til kundefeedback fungerer ikke uden disse cookies.
  6. Klik på Gem indstillinger . Disse indstillinger påvirker kun din GoDaddy Pro -konto.