Administreret WordPress Hjælp

Vis detaljer om min database

Du kan se detaljer om din Administreret WordPress-database, som du kan bruge til forbindelsesstrenge, f.eks. databasenavne, brugernavne, adgangskoder og dets hostnavn.

1. Log på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. Ved siden af det website, du vil se, skal du vælge Indstillingermenuikon menuen.

menuen med valgmuligheder for website
  4. Vælg Vis mere for at udvide panelet.
    vis mere
  5. Find databasedetaljerne, og vælg Vis .
    databaseoplysninger