Vis en kalender på min hjemmeside

Når først du har fuldført trinnene iVis en offentlig kalender på min hjemmeside , er du klar til at dele en offentlig kalender på dit website. Hvis du ikke har kopieret din kildekalenders iCal -URL som beskrevet i artiklen, skal du gøre det først.

Bemærk: Når du deler en offentlig kalender, vises opdateringer af kalenderen automatisk på hjemmesiden. Hvis du vil ændre kalenderens indhold, er du imidlertid nødt til at logge på på din kalenderudbyder.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Redigér site.
  3. Rul i hovedvinduet på dit site til det sted, hvor du vil tilføje et afsnit, og klik på plusknappen.
    klik på plusknappen
  4. Klik på Kalender i panelet til højre.
    Klik på Kalender
  5. Klik på et layout i panelet Kalender.
  6. Når en kalender med pladsholder for begivenheder vises på din side, skal du klikke på Begivenheder i panelet til højre.
    Klik på Begivenheder
  7. Indtast en titel til din kalender. (Det behøver ikke at stemme overens med kildekalenderens navn.)
    Skift titel og iCal -URL
  8. Kopiér den iCal -URL, du har gemt fra din kildekalender, og indsæt den i feltet Kalender -URL . Bemærk: Hvis du ser "Kalender synkroniseret! Men ingen begivenhed fundet i den aktuelle kalender" betyder det, at Websites + Marketing ikke fandt nogen kommende begivenheder i din kalender, der kunne vises på din website.
  9. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  10. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du klikke på Udgiv site eller Udgiv.

Bemærk: For at slette en kalender skal du klikke på Fjern afsnit nederst i højre panel.

11. Flere oplysninger