Vis en kalender på min hjemmeside

Når du har udført trinnene i Konfigurer min kalender, er du klar til at dele en offentlig kalender på din hjemmeside. Hvis du ikke har kopieret din kildekalenders iCal-URL som beskrevet i artiklen, skal du gøre det først.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Rul i hovedvinduet på din hjemmeside til det sted, hvor du vil tilføje et afsnit, og klik på plusknappen.
    klikke på plusknappen
  4. Klik på Kalender i panelet til højre.
    Klik på Kalender
  5. Klik på et layout i panelet Kalender.
  6. Når der vises en kalenderpladsholder af typen Begivenheder på din side, skal du klikke på Begivenheder i panelet til højre.
    Klik på Begivenheder
  7. Indtast en titel til din kalender. (Den behøver ikke svare til kildekalenderens navn).
    Skift titel og iCal-URL
  8. Kopiér den iCal-URL, du har gemt fra din kildekalender, og sæt den ind i feltet Kalender-URL.

Bemærk: Hvis meddelelsen "Kalender er synkroniseret! Men ingen begivenhed fundet i aktuel kalender" vises, betyder det, at Website Builder ikke har fundet nogen kommende begivenheder i kalenderen til at vise på hjemmesiden.

9. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  10. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).

Bemærk: For at slette en kalender skal du klikke på Fjern afsnit nederst i højre panel.