Hjemmesideprogram Hjælp

Vis en offentlig kalender på min hjemmeside

Du kan vise en hvilken som helst offentlig kalender på din hjemmeside – hvis du kender kalenderens iCalendar-adresse (iCal). iCal-dataformatet understøttes af de fleste kalenderudbydere, men processen til at finde adressen varierer fra udbyder til udbyder.

Kalenderudbyder Sådan finder du iCal-linket
Google Del en Google-kalender på min hjemmeside
Office 365/Outlook Del min Office 365/Outlook-kalender
Yahoo Del min Yahoo-kalender

Bemærk: Når du deler en offentlig kalender, vises opdateringer af kalenderen automatisk på hjemmesiden. Hvis du vil ændre kalenderens indhold, er du imidlertid nødt til at logge ind på din kalenderudbyder.