Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Del min Outlook -kalender på min hjemmeside

Del din offentlige Outlook -kalender på dit website, f.eks. For at vise kommende begivenheder eller klasser. Derefter opdateres eventuelle ændringer i din kalender også automatisk på dit site. (Du kan ikke ændre kalenderen direkte fra dit site).

Der er to dele til at forbinde en kalender til dit site. Denne del forklarer, hvordan du kopierer iCal -URL'en fra din Outlook -konto. Anden del forklarer, hvordan man gør vise en kalender på dit site .

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede på siden.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger > Se alle Outlook -indstillinger .
  3. Vælg Kalender > Delte kalendere .
    Panel med Kalender til venstre og Delte kalendere til højre
  4. Under Udgiv en kalender skal du bruge rullemenuerne til at vælge den kalender, du vil dele på dit site, og vælge Kan se alle detaljer .
  5. Bemærk: Sørg for, at din kalender allerede indeholder fremtidige begivenheder, ellers vil Website Builder ikke kunne finde nogen begivenheder.

6. Vælg Udgiv .
    Udgiv
  7. Kopiér den viste ICS -adresse.
    ICS -URL
  8. Indsæt adressen i et tekstdokument, og gem det. Du skal bruge det i næste trin, vise en kalender på dit site .

Vis hvordan

Denne video er en del af introduktionsserien til Tilføjelse af avanceret funktionalitet i Hjemmesideprogram .