Del min Yahoo-kalender

Hvis du har en offentlig Yahoo-kalender, kan du dele den med gæster på din hjemmeside. Opdateringer af Yahoo-kalenderen sendes automatisk til hjemmesiden. (Du kan ikke ændre kalenderen fra din hjemmeside. Det skal du gøre fra din Yahoo-konto).

Der er to dele i at forbinde kalenderen med dit website. Denne del forklarer, hvordan du kopierer den nødvendige kode fra din Yahoo -konto. Anden del forklarer hvordan man gørVis en kalender på min hjemmeside .

Denne video er en del af introduktionsserien til Tilføjelse af avanceret funktionalitet i Websiteopbygning

1. Log ind på din
Yahoo -konto . Find Mine kalendere i venstre kolonne, flyt din markør over den kalender, du vil dele, klik på den lille pil, og vælg Del .
Klik på Del
Bemærk: Sørg for, at den kalender, du vælger, indeholder fremtidige begivenheder, ellers vil Websites + Marketing fortælle dig, at den ikke kunne finde nogen begivenheder i kalenderen.
  • Vælg Aktivér min offentlige kalender ud for Deling.
  • Vælg Generér links, og kopiér koden i feltet ICS under den.
    Indstil deling og generer links Bemærk: Sørg for at bruge ICS -linket. Websites + Marketing genkender kun ICS som en gyldig Yahoo -kalender, der kan importeres.
  • Indsæt ICS-linket i et tekstdokument, og gem det. Du skal bruge det i Næste trin herunder.
  • Klik på Gem for at lukke Yahoo-kalendervinduet.
  • Næste trin