Del min Yahoo-kalender

Hvis du har en offentlig Yahoo-kalender, kan du dele den med gæster på din hjemmeside. Opdateringer af Yahoo-kalenderen sendes automatisk til hjemmesiden. (Du kan ikke ændre kalenderen fra din hjemmeside).

Der er to dele i at oprette forbindelse mellem kalenderen og din hjemmeside. I denne del beskrives det, hvordan du kopierer den nødvendige kode fra din Yahoo-konto. I den anden del beskrives det, hvordan Vis en kalender på min hjemmeside.

1. Log ind på din Yahoo-konto.
  2. Find Mine kalendere i venstre kolonne, placer markøren over den kalender, du vil dele, klik på den lille pil, og vælg Del.
    Klik på Del

Bemærk: Sørg for, at den kalender, som du vælger, indeholder fremtidige begivenheder, ellers fortæller GoCentral dig, at der ikke blev fundet nogen begivenheder i kalenderen.

3. Vælg Aktivér min offentlige kalender ud for Deling.
  4. Vælg Generér links, og kopiér koden i feltet ICS under den.
    Indstil deling, og generér links

Bemærk: Sørg for at bruge ICS-linket. GoCentral genkender kun ICS som en gyldig Yahoo-kalender, der kan importeres.

5. Indsæt ICS-linket i et tekstdokument, og gem det. Du skal bruge det i Næste trin herunder.
  6. Klik på Gem for at lukke Yahoo-kalendervinduet.