Hvad betyder min e -mail -afvisning?

Når en sendt meddelelse ikke kan leveres, springer den tilbage eller kommer tilbage med en fejlmeddelelse (også kaldet en bounceback), som beskriver, hvad der skete, herunder årsagen til, at levering mislykkedes. Hvis din meddelelse ikke kunne leveres, kan du finde dens fejlmeddelelse nedenfor for at se, hvad der forårsagede problemet, og hvordan det blev løst.

Bounce -fejlen vises i den modtagne meddelelse. Sådan kan en fejl se ud i Outlook, selvom din fejlmeddelelse kan se anderledes ud afhængigt af den e -mailudbyder, der afviser meddelelsen.
Lejeren har overskredet tærsklen fejlmeddelelse

Brug Ctrl+F (Windows) eller Cmd+F (macOS) til at finde nøgleord.

Bemærk: Disse eksempler bruger domænet coolexample.com og dets e -mailadresse holly@ - erstat dem med dine egne oplysninger.

Her er de mest almindelige fejlmeddelelser:

Almindelige e -mail -bouncebacks

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
421 Server midlertidigt utilgængelig. Prøv igen senere. IB101 E-mailkøen oplever større mængder e-mail end normalt. Prøv igen senere.

Bouncebacks relateret til modtagerkonto‌‌

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
Lagergrænse for konto Modtagerkontoen har nået sin lagergrænse og kan ikke modtage e -mail på nuværende tidspunkt. Modtageren skal tømme modtagelsesmappen for at gøre plads til mere e-mail.
Konto findes ikke Den e-mail, som afsenderen sendte, findes ikke. Bekræft at modtagerens e-mailadresse er blevet indtastet korrekt.
Konto deaktiveret Modtagerkontoen findes, men dens evne til at modtage e -mail var deaktiveret. Disse konti forbliver typisk permanent deaktiveret, men du kan forsøge at sende e-mailen igen på et senere tidspunkt.
Timeout for levering Dette kan ske af flere årsager. Prøv igen senere.
Denne meddelelse går i loop: Den har allerede min Delivered-To-linje. (#5.4.6) Modtagerkontoen videresender meddelelsen i et loop. Det skyldes typisk at modtageren har to adresser som videresender til hinanden. Deres indstillinger for videresending skal rettes.

Bouncebacks med ugyldig modtager

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
550 Modtager ikke fundet. Modtageren er ikke en gyldig e-mailadresse. Fjern den ugyldige modtager fra din e-mail.
451 Beklager, jeg kunne ikke etablere en SMTP -forbindelse. Jeg vil ikke prøve igen; denne meddelelse har været i køen for længe.

Modtagerens e-mailadresse er stavet forkert

Eller modtagerens mailudbyder har blokeret e-mails sendt fra denne adresse.

Se efter om der er fejl i e-mailadressen.

Hvis du sender til en gruppe, skal du kontakte hver adresse individuelt for at afgøre, hvem der udløser fejlen.

Afsenderrelaterede bouncebacks

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
535 Godkendelse ikke tilladt på IBSMTP -servere. IB401 Godkendelse er ikke tilladt på indgående mail. Forsøg ikke at godkende, når du sender mail til denne server.
550 holly@coolexample.com Tom fra: adresser er ikke tilladt. Angiv en gyldig Fra. IB501 "Fra" i e-mailmeddelelsen er tom. Tilføj en gyldig "fra" adresse og forsøg at sende e-mailen igen.
550 holly@coolexample.com IP -adresser er ikke tilladt som en Fra: -adresse. Angiv en gyldig Fra. IB502 E -mailmeddelelser kan ikke sendes "fra" en IP -adresse. Tilføj en gyldig "fra" adresse og forsøg at sende e-mailen igen.
550 coolexample.com Fra: Domænet er ugyldigt. Giv en gyldig From: IB506 Dette domæne har ikke gyldige MX-fortegnelser, en gyldig IP-adresse, eller der er for mange problemer under DNS-opslaget, da e-mailen blev sendt. Bekræft, at du sender fra et gyldigt domæne. Kontroller derefter, at domænet har gyldige DNS -fortegnelser ved at foretage et eksternt DNS -opslag. Hvis DNS'en ikke er gyldig, skal den ordnes, før du sender e -mailen igen.
550 holly@coolexample.com Ugyldig SPF -fortegnelse. Undersøg dine SPF -indstillinger, og prøv igen. IB508 Den afsendende e-mailadresses domæne har en SPF-fortegnelse, som ikke godkender, at den afsendende e-mailserver sender e-mail fra domænet. Rediger SPF -fortegnelsen, så den inkluderer den server, du prøver at sende fra, eller fjern SPF -fortegnelsen fra domænet.
421 Midlertidigt afvist. Omvendt DNS for denne IP mislykkedes. IB108 Den IP-adresse, som forsøger at sende mail, har ikke opvendt DNS-opsætning, eller DNS-opslaget mislykkedes. Bekræft, at den afsendende IP-adresse har omvendt DNS-opsætning, før du sender e-mailen igen.

Indholdsrelaterede bouncebacks

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
552 Denne meddelelse er blevet afvist på grund af indhold, som dømmes at være spam af internetsamfundet. IB212 E-mailmeddelelsen indeholder et link, en vedhæftet fil eller et mønster, som blev fanget af vores filtre som spam. Inkluder en mulighed for at fravælge dine e -mailmeddelelser. Kontrollér derefter dine sendelister for at sikre, at du kun sender til modtagere, der har valgt at tilmelde sig at modtage din mail. Hvis du mener, at denne meddelelse er blevet fejlagtigt markeret som spam, skal du sørge for at få en kopi af den oprindelige meddelelse, der forsøger at blive sendt, og derefter rapportere bounceback -fejlen .
552 Virusinficeret meddelelse afvist. IB705 E-mailmeddelelsen indeholder et link, en vedhæftet fil eller et mønster, som blev fanget af vores filtre som en mulig virus. Inkluder en mulighed for at fravælge dine e -mailmeddelelser. Kontrollér derefter dine sendelister for at sikre, at du kun sender til modtagere, der har valgt at tilmelde sig at modtage din mail. Hvis du mener, at denne meddelelse er blevet fejlagtigt markeret som spam, skal du sørge for at få en kopi af den oprindelige meddelelse, der forsøger at blive sendt, og derefter rapportere bounceback -fejlen .

Begrænsningsrelaterede bouncebacks

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
452 Denne meddelelse indeholder for mange modtagere. Reducer antallet af modtagere, og prøv igen. IB605 Det er blevet forsøgt at maile meddelelsen til for mange modtagere. Reducer antallet af modtagere, og prøv igen.
421 Forbindelse afvist, for mange sessioner fra denne IP. Sænk antallet af samtidige sessioner. IB007 Denne IP-adresse har for mange åbne sessioner i øjeblikket. Sænk antallet af åbne sessioner, og prøv igen.
554 Denne IP er blevet blokeret midlertidigt for at forsøge at sende for mange meddelelser, der indeholder indhold, som dømmes at være spam af internetsamfundet. IB110 Denne IP-adresse har forsøgt at sende for mange meddelelser med indhold, som dømmes at være spam, og er blevet blokeret i en time. Hvis du ikke sender spam, skal du kontakte din internetudbyder (ISP) for at se, hvorfor din IP -adresse sender så mange e -mails. Noget i dit system forårsager problemet, og du skal foretage fejlfinding.

C3: For at bestemme og bekræfte ejerskab af IP -adressen kan du søge efter en IP -adresse gennem DNSstuff eller IP -registre som arin.net (USA og Canada), ripe.net (Europa), lacnic.net (Central og Syd Amerika), afrinic.net (Afrika) og apnic.net (Asien/Stillehavsområdet)

554 Denne IP er blevet blokeret for dagen, fordi den har forsøgt at sende for mange meddelelser med indhold, som dømmes at være spam af internetsamfundet. IB111 Denne IP-adresse har forsøgt at sende for mange meddelelser med indhold, som dømmes at være spam, og er blevet blokeret for resten af dagen. Kontrollér indholdet i din meddelelse, og prøv igen senere.
554 Denne IP er blevet blokeret midlertidigt for at forsøge at sende for mange ugyldige modtagere. IB112 Denne IP-adresse har forsøgt at sende til for mange ugyldige modtagere og er blevet blokeret i en time. Kontrollér din modtagerliste, og prøv igen senere.
554 Denne IP er blevet blokeret for dagen, fordi den har forsøgt at sende for mange ugyldige modtagere. IB113 Denne IP-adresse har forsøgt at sende til mange ugyldige modtagere og er blevet blokeret for resten af dagen. Kontrollér din modtagerliste, og prøv igen senere.
550 Denne IP har sendt for mange meddelelser denne time. IB504 Denne IP-adresse har nået det maksimalt antal tilladte meddelelser for den pågældende time. Prøv igen senere.
550 Denne meddelelse har overskredet det maksimale antal meddelelser pr. Session. Åbn en ny session, og prøv igen. IB510 Denne IP-adresse har nået det maksimalt antal tilladte meddelelser for den pågældende session. Prøv igen senere.
550 Denne IP har sendt for mange til for mange modtagere denne time. IB607 Denne IP-adresse har nået det maksimalt antal tilladte meddelelser for den pågældende time. Prøv igen senere.

RBL-relaterede bouncebacks

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
554 RBL -afvisning. Denne IP-adresse er blevet blokeret fra vores interne RBL. Følg linket i din bounceback for at indsende en anmodning om at fjerne denne IP-adresse.
554 Forbindelse afvist. Denne IP har et dårligt omdømme på CSI (Cloudmark Sender Intelligence). IB103 Denne IP-adresse har et dårligt omdømme på CSI (Cloudmark Sender Intelligence). Kontrollér Cloudmark Sender Intelligence for at se omdømmet på den afsendende IP.
554 Forbindelse afvist. Denne IP er listet på Spamhaus Block List (SBL). IB104 Denne IP er listet på SBL (Spamhaus Block List). Kontrollér om IP'en er listet på Spamhaus Block List.
554 Forbindelse afvist. Denne IP er listet på XBL (Exploits Block List). IB105 Denne IP er listet på Spamhaus XBL (Exploits Block List). Kontrollér om IP'en er listet på Spamhaus Exploits Block List.
554 Forbindelse afvist. Denne IP er listet på PBL (Policy Block List). IB106 Denne IP er listet på Spamhaus PBL (Policy Block List). Kontrollér om IP'en er listet på Spamhaus Policy Block List.

Almindelige Microsoft 365 -bouncebacks

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
IMCEAEX-_O =
CHOST_OU = EX
SKIFT+20AD
MINISTRATIV
+20GROUP+20+28F
YDIBOHF23SPDLT
+29_CN = RECIPIENTS_
CN = coolexample@ex2.
secureserver.net #550
5.1.1 RESOLVER.ADR.
ExRecipNot
Fundet; ikke fundet ##
Der er cachelagrede fortegnelser fra kaldenavnslisten, eller du slettede din Kaldenavn cache-fil. Prøv at rydde eller slette cachen for kaldenavnslisten.
550 5.4.1 Modtageradresse afvist: Adgang afvist. AS (201806281) Adressen genkendes ikke af modtagerens system, såsom e -mail, der ankommer til en forkert server på grund af et DNS -problem, eller modtagerens adresse er ikke konfigureret til at modtage e -mail. Sørg for, at du har angivet den korrekte e -mailadresse. Kontrollér, at modtagerens domæne er, og at MX -fortegnelser er korrekt konfigureret til Microsoft 365. Du kan få yderligere oplysninger iKontrollér og administrer mine MX-poster .
550 5.1.8 Adgang nægtet, forkert udgående afsender. Dårlig udgående afsender - Meddelelser sendt fra Microsoft 365 -e -mailkontoen kan være i strid med Microsofts anti -spam -politik. Kontrollér, om meddelelserne med vilje er sendt af e -mailadressen, og indsend derefter en anmodning om blokering af e -mail .
550 5.7.705 Tjenesten er ikke tilgængelig. Adgang afvist, lejer har overskredet tærsklen. Lejer overskredet tærskel - Meddelelser blev sendt fra Microsoft 365 -organisationen, som muligvis overtræder Microsofts anti -spam -politik. Kontrollér, om meddelelserne med vilje er sendt af e -mailadressen, og indsend derefter en anmodning om blokering af e -mail .
Din organisation tillader ikke ekstern videresendelse. Som standard tillader Microsoft ikke videresendelse til eksterne e -mailadresser. Rediger din politik for udgående spamfilter .