Hvad er WebHost Manager (WHM)?

cPanels WebHost Manager (WHM) er en webapplikation, der giver administrativ kontrol over din virtuelle private server (VPS) eller dedikerede server. Du bruger WHM med cPanel til at oprette individuelle konti, tilføje domæner, administrere hostingfunktioner og udføre grundlæggende vedligeholdelse. Slutbrugere kan kontrollere alt lige fra tilføjelse eller fjernelse af e -mailkonti til administration af MySQL -databaser.

Du kan få flere oplysninger om cPanel og WHM på cPanels website påhttp://www.cpanel.net .