Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvorfor fik jeg en fejlmeddelelse, da jeg prøvede at oprette en ny konto?

Hvis du forsøger at konfigurere hosting eller Website Builder med et domænenavn, som allerede bruges af et af disse produkter, modtager du en fejlmeddelelse. Afhængigt af fejlmeddelelsen kan du løse problemet ved at ændre det domænenavn, som applikationen bruger, eller ved at kontakte kundesupport.

Du kan løse disse fejlmeddelelser ved at ændre det domænenavn, som en applikation bruger:

• Dit domæne [domæne i din konto] er ikke tilgængeligt for denne hostingkonto. Opsætningen kan ikke fortsætte, fordi dette domæne bruges af følgende applikation: [applikation ved hjælp af domæne].
  • Dit domæne [domæne på din konto] kan ikke konfigureres på nuværende tidspunkt. Domænet bliver aliaset af [applikations primære domæne]. Fjern aliaset fra hostingkontoen, og prøv igen.
  • Domæne, der allerede er i brug.

Du kan finde den konto, som i øjeblikket bruger domænet, ved at gå til fanen Betalinger . Enten vises den applikation, der bruger domænet, eller programmets primære domæne.

Kontakt kundesupport for hjælp til at løse disse fejlmeddelelser:

• Domænet [det domæne, som du har forsøgt at bruge] er ikke tilgængeligt for denne hostingkonto. Opsætningen kan ikke fortsætte, fordi dette domæne bruges af en anden kunde.
  • Domænenavn bruges. Vælg et nyt domænenavn.
  • Domænenavn er allerede i brug.