Tilføj en CAA -fortegnelse

En CAA -record (Certification Authority Authorization) er en DNS -post, der bruges til at specificere, hvilke certifikatmyndigheder (CA'er), der har tilladelse til at udstede SSL -certifikater for et domæne. Når der udstedes et certifikat, skal alle offentligt betroede CA'er kontrollere og respektere CAA -fortegnelser. CAA -fortegnelser er avancerede DNS -indstillinger, som du kan tilføje til enhver tid.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Vælg Tilføj under tabellen med poster.
  5. Under Type skal du vælge CAA .
  6. Indtast oplysningerne til din CAA -fortegnelse:
    • Navn : Domænet eller underdomænet for CAA -fortegnelsen. Indtast @ for at pege fortegnelsen direkte til dit domænenavn.
    • Flag : Et usigneret heltal mellem 0 & ndash; 255.
    • Tag : En ASCII -streng, der repræsenterer identifikatoren for den ejendom, der er repræsenteret af posten. Dette indtastes typisk som problem , issuewild eller iodef , afhængigt af dine specifikke krav.
    • Værdi : Den værdi, der er knyttet til det valgte egenskabstag.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  7. Vælg Gem for at gemme din nye CAA -fortegnelse.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.

Relaterede trin

• Manglen på CAA -fortegnelser tillader normal udstedelse af ubegrænset certifikat, og tilstedeværelsen af et enkelt tomt udstedelsestag forhindrer al udstedelse af certifikater.
  • Foretag ændringer til din CAA -fortegnelse når som helst.