Rediger en CAA -post

CAA -fortegnelser (Certification Authority Authorization) bruges i din DNS -zonefil til at angive, hvilke certifikatmyndigheder (CA'er) der har tilladelse til at udstede SSL -certifikater til et domæne. Når der udstedes et certifikat, skal alle offentligt tillidte CA'er kontrollere og respektere CAA -fortegnelser. Oplysninger om CAA -fortegnelser kan findes hos din SSL -udbyder.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg Rediger ud for den CAA -fortegnelse, du redigerer.
  5. Indtast oplysningerne fra din SSL -udbyder til din CAA -fortegnelse:
    • Navn : Domænet eller underdomænet for CAA -fortegnelsen. Indtast @ for at placere CAA -fortegnelsen på dit roddomæne.
    • Flag : Et usigneret heltal mellem 0 & ndash; 255.
    • Tag : En ASCII -streng, der repræsenterer identifikatoren for den ejendom, der er repræsenteret af posten. Dette indtastes typisk som problem , issuewild eller iodef , afhængigt af dine specifikke krav.
    • Værdi : Den værdi, der er knyttet til det valgte ejendoms -tag.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Tilføj fortegnelse for at gemme din nye CAA -fortegnelse.

Relaterede trin

• Manglen på CAA -fortegnelser tillader normal udstedelse af ubegrænset certifikat, og tilstedeværelsen af et enkelt tomt udstedelsestag forhindrer al udstedelse af certifikater.
  • Slet eller tilføj en CAA -post når som helst.