Rediger en CAA -post

CAA -fortegnelser (Certification Authority Authorization) bruges i din DNS -zonefil til at angive, hvilke certifikatmyndigheder (CA'er) der har tilladelse til at udstede SSL -certifikater til et domæne. Når der udstedes et certifikat, skal alle offentligt tillidte CA'er kontrollere og respektere CAA -fortegnelser. Oplysninger om CAA -fortegnelser kan findes hos din SSL -udbyder.

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg Rediger ud for den CAA -fortegnelse, du redigerer.
  5. Indtast oplysningerne fra din SSL -udbyder til din CAA -fortegnelse:
    • Navn : Domænet eller underdomænet for CAA -fortegnelsen. Indtast @ for at placere CAA -fortegnelsen på dit roddomæne.
    • Flag : Et usigneret heltal mellem 0 & ndash; 255.
    • Tag : En ASCII -streng, der repræsenterer identifikatoren for den ejendom, der er repræsenteret af posten. Dette indtastes typisk som problem , issuewild eller iodef , afhængigt af dine specifikke krav.
    • Værdi : Den værdi, der er knyttet til det valgte ejendoms -tag.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Tilføj fortegnelse for at gemme din nye CAA -fortegnelse.

Relaterede trin

• Manglen på CAA -fortegnelser tillader normal udstedelse af ubegrænset certifikat, og tilstedeværelsen af et enkelt tomt udstedelsestag forhindrer al udstedelse af certifikater.
  • Slet eller tilføj en CAA -post når som helst.