Rediger en MX-post

MX-poster (eller Mail eXchanger-poster) fortæller de e-mailtjenester, der er tilknyttet dit domæne, f.eks. Microsoft 365, hvortil og hvordan e-mails skal leveres. Du skal indhente de korrekte MX-postindstillinger hos din e-mailudbyder.

Bemærk: Hvis du tilføjer, redigerer eller sletter MX-poster, kan det forstyrre de e-mailtjenester, der er tilknyttet dit domæne på nuværende tidspunkt. Vær forsigtig, og bekræft dine indstillinger, for du ændrer MX-poster.
  1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg et individuelt domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg et enkelt domæne
  3. Vælg DNS for at se dine DNS -fortegnelser.
    vælg fanen dns
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for de DNS -fortegnelser, du skal redigere, og vælg Rediger .
    • Vælgskærmbillede af ikonet til redigering af en dns -record Rediger ved siden af en individuel fortegnelse for at redigere en enkelt fortegnelse i stedet.
  5. Rediger oplysningerne til din MX-post. Oplysningerne kommer fra din e-mailserviceudbyder.
    • Name: The hostname or prefix of the record, without the domain name. Enter @ to put the record on your root domain, or enter a prefix such as mail to deliver mail to an email address like info@mail.coolexample.com. The Name must follow these guidelines:
      • Det er tilladt at bruge punktummer (.), men ikke som det første eller sidste tegn
      • Det er ikke tilladt at bruge flere punktummer efter hinanden (…)
      • Cannot begin or end with a hyphen (-)
      • 63 characters in a row not separated by a period (.)

Example: 63characters.63characters.coolexample.com

• 255 characters maximum
    • Prioritet: Prioriteten bestemmer, hvilken post der kontaktes først, når der findes flere MX-poster på domænet. Et lavere tal betyder mere foretrukken, og posten med den laveste prioritet bruges først.
    • Værdi: Domænet for e-mailserveren såsom smtp.secureserver.net.
    • TTL (levetid): Den tidsperiode, som serveren skal cachelagre information i, før den opdaterer. Standardindstillingen er 1 time.
  6. (Valgfrit) Vælg Tilføj flere poster for at tilføje flere DNS-poster på én gang. Hvis du skifter mening, skal du vælge skærmbillede af ikonet for sletning af en dns-post Slet for at fjerne poster, der ikke er gemt endnu.
  7. Vælg Gem for at bekræfte dine ændringer. Hvis du har tilføjet flere fortegnelser på samme tid, skal du vælge Gem alle fortegnelser.
    • Hvis dit domæne har Domænebeskyttelse, skal du bekræfte din identitet. Hvis du har haft totrinsbekræftelse slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi har sendt via sms, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste engangsadgangskoden, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.