Tilføj en DS -record

GoDaddy håndterer alle DS -registreringer (Digital Signature) efter dig efter tilføjelse af Premium DNS (PDNS) og aktivering af DNSSEC . For domæner, der er registreret andetsteds, men som bruger GoDaddy -navneservere, skal du tilføje PDNS, og vi genererer DS -fortegnelser for at give din registrator. Den eneste gang du manuelt kan tilføje DS -fortegnelser for dine domæner, der er registreret med GoDaddy, er, når domænerne bruger tredjeparts (ikke GoDaddy) navneservere, som har DNSSEC aktiveret.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Under Avancerede funktioner skal du vælge DNSSEC .
  5. På siden DS -fortegnelser skal du vælge TILFØJ .
  6. Indtast eller vælg dine indstillinger:
    • Nøgle -tag : Et heltal mindre end 65536, som identificerer DNSSEC -fortegnelsen for dette domænenavn. Indtast værdien i det angivne felt.
    • Algoritme : Den kryptografiske algoritme, der genererer signaturen. Vælg en indstilling i rullemenuen.
    • Sammendragstype : Den algoritmetype, som konstruerer sammendraget. Vælg en indstilling i rullemenuen.
    • Sammendrag : Sammendraget er en alfanumerisk værdi. Indtast værdien i det angivne felt.
  7. Vælg Opdater for at gemme dine ændringer.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.