Rediger en DS -record

Når du har tilføjet en DS -record , kan du til enhver tid foretage ændringer.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Under Avancerede funktioner skal du vælge DNSSEC .
  5. På siden DS -fortegnelser skal du vælgerediger dns -blyantikon blyantsikon ved siden af den fortegnelse, du skal opdatere.
  6. Foretag ændringer af en af indstillingerne:
    • Nøgle -tag : En streng med tal på under 65536, som identificerer DNSSEC -fortegnelsen for dette domænenavn. Indtast den numeriske streng i det angivne felt.
    • Algoritme : Den kryptografiske algoritme, der genererer signaturen. Vælg en indstilling i rullemenuen.
    • Sammendragstype : Den algoritmetype, som konstruerer sammendraget. Vælg en indstilling i rullemenuen.
    • Sammendrag : Sammendraget er en række tal og bogstaver. Indtast nummeret og bogstavstrengen i det angivne felt.
  7. Vælg Gem for at gemme ændringerne.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.