Rediger en DS -record

Rediger dine DS -fortegnelser , hvis du har brug for at foretage ændringer i de aktuelle indstillinger. Den eneste gang du manuelt kan redigere DS-fortegnelser for dine domæner, der er registreret med GoDaddy, er, når domænerne bruger tredjeparts (ikke GoDaddy) navneservere, som har DNSSEC aktiveret.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælgalt navn til billedet Valgmuligheder for redigering af domæne ved siden af dit domæne, og vælg Rediger DNS . Du skal muligvis rulle ned for at se indstillingen Rediger DNS .
    skærmbillede, der viser muligheden for at redigere dns
  3. Vælg DNSSEC framere menuikon Mere menu.
    vælg sekundære dns
  4. På siden DS -fortegnelser skal du vælgerediger dns -blyantikon blyantsikon ved siden af den fortegnelse, du skal opdatere.
  5. Foretag ændringer af en af indstillingerne:
    • Nøgle -tag : En streng med tal på under 65536, som identificerer DNSSEC -fortegnelsen for dette domænenavn. Indtast den numeriske streng i det angivne felt.
    • Algoritme : Den kryptografiske algoritme, der genererer signaturen. Vælg en indstilling i rullemenuen.
    • Sammendragstype : Den algoritmetype, som konstruerer sammendraget. Vælg en indstilling i rullemenuen.
    • Sammendrag : Sammendraget er en række tal og bogstaver. Indtast nummeret og bogstavstrengen i det angivne felt.
  6. Vælg Gem for at gemme ændringerne.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.