Rediger en DS -record

Rediger dine DS -fortegnelser , hvis du har brug for at foretage ændringer i de aktuelle indstillinger. Den eneste gang du manuelt kan redigere DS-fortegnelser for dine domæner, der er registreret med GoDaddy, er, når domænerne bruger tredjeparts (ikke GoDaddy) navneservere, som har DNSSEC aktiveret.

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg DNSSEC framere menuikon Mere menu.
    vælg sekundære dns
  5. På siden DS -fortegnelser skal du vælgerediger dns -blyantikon blyantsikon ved siden af den fortegnelse, du skal opdatere.
  6. Foretag ændringer af en af indstillingerne:
    • Nøgle -tag : En streng med tal på under 65536, som identificerer DNSSEC -fortegnelsen for dette domænenavn. Indtast den numeriske streng i det angivne felt.
    • Algoritme : Den kryptografiske algoritme, der genererer signaturen. Vælg en indstilling i rullemenuen.
    • Sammendragstype : Den algoritmetype, som konstruerer sammendraget. Vælg en indstilling i rullemenuen.
    • Sammendrag : Sammendraget er en række tal og bogstaver. Indtast nummeret og bogstavstrengen i det angivne felt.
  7. Vælg Gem for at gemme ændringerne.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.