Tilføj en DS -record

GoDaddy håndterer alle DS -poster (Digital Signature), når du har tilføjet Premium DNS og aktiveret DNSSEC . For domæner, der er registreret andetsteds, men som bruger GoDaddy -navneservere, skal du tilføje Premium DNS, og vi genererer DS -fortegnelser, der skal leveres til din registrator. Den eneste gang du manuelt kan tilføje DS-fortegnelser for dine domæner, der er registreret hos GoDaddy, er, når domænerne bruger tredjeparts (ikke GoDaddy) navneservere, som har DNSSEC aktiveret.

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg DNSSEC framere menuikon Mere menu.
    vælg sekundære dns
  5. På siden DS -fortegnelser skal du vælge TILFØJ .
  6. Indtast eller vælg dine indstillinger:
    • Nøgle -tag : Et heltal mindre end 65536, som identificerer DNSSEC -fortegnelsen for dette domænenavn. Indtast værdien i det angivne felt.
    • Algoritme : Den kryptografiske algoritme, der genererer signaturen. Vælg en indstilling i rullemenuen.
    • Sammendragstype : Den algoritmetype, som konstruerer sammendraget. Vælg en indstilling i rullemenuen.
    • Sammendrag : Sammendraget er en alfanumerisk værdi. Indtast værdien i det angivne felt.
  7. Vælg Opdater for at gemme dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Nogle domæner understøtter ikke DNSSEC.
  • Rediger eller slet dine DS -fortegnelser når som helst fra den samme DS -fortegnelsesside .
  • Vi anbefaler, at du aktiverer totrinsbekræftelse for at beskytte din GoDaddy-konto.