Tilføj en DS -record

GoDaddy håndterer alle DS -poster (Digital Signature), når du har tilføjet Premium DNS og aktiveret DNSSEC . For domæner, der er registreret andetsteds, men som bruger GoDaddy -navneservere, skal du tilføje Premium DNS, og vi genererer DS -fortegnelser, der skal leveres til din registrator. Den eneste gang du manuelt kan tilføje DS-fortegnelser for dine domæner, der er registreret hos GoDaddy, er, når domænerne bruger tredjeparts (ikke GoDaddy) navneservere, som har DNSSEC aktiveret.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælgalt navn til billedet Valgmuligheder for redigering af domæne ved siden af dit domæne, og vælg Rediger DNS . Du skal muligvis rulle ned for at se indstillingen Rediger DNS .
    skærmbillede, der viser muligheden for at redigere dns
  3. Vælg DNSSEC framere menuikon Mere menu.
    vælg sekundære dns
  4. På siden DS -fortegnelser skal du vælge TILFØJ .
  5. Indtast eller vælg dine indstillinger:
    • Nøgle -tag : Et heltal mindre end 65536, som identificerer DNSSEC -fortegnelsen for dette domænenavn. Indtast værdien i det angivne felt.
    • Algoritme : Den kryptografiske algoritme, der genererer signaturen. Vælg en indstilling i rullemenuen.
    • Sammendragstype : Den algoritmetype, som konstruerer sammendraget. Vælg en indstilling i rullemenuen.
    • Sammendrag : Sammendraget er en alfanumerisk værdi. Indtast værdien i det angivne felt.
  6. Vælg Opdater for at gemme dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Nogle domæner understøtter ikke DNSSEC.
  • Rediger eller slet dine DS -fortegnelser når som helst fra den samme DS -fortegnelsesside .
  • Vi anbefaler, at du aktiverer totrinsbekræftelse for at beskytte din GoDaddy-konto.