Slet en DS -record

Slet dine DS -fortegnelser , hvis du ikke længere har brug for dem. Den eneste gang du manuelt kan slette DS-fortegnelser for dine domæner, der er registreret hos GoDaddy, er, når domænerne bruger tredjeparts (ikke GoDaddy) navneservere, som har DNSSEC aktiveret.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælgalt navn til billedet Valgmuligheder for redigering af domæne ved siden af dit domæne, og vælg Rediger DNS . Du skal muligvis rulle ned for at se indstillingen Rediger DNS .
    skærmbillede, der viser muligheden for at redigere dns
  3. Vælg DNSSEC framere menuikon Mere menu.
    vælg sekundære dns
  4. På siden DS -fortegnelser skal du vælge REDIGER ved siden af den fortegnelse, du skal opdatere.
  5. I redigeringsvinduet skal du vælgerediger dns -blyantikon blyantikonet for at åbne redigeringsvinduet, og vælg derefterrediger dns skraldespandsikon papirkurvsikon for at slette fortegnelsen.
  6. Bekræft sletning ved at vælge Slet .

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.