Gå videre til hovedindhold

Domæner Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Slet en DS -record

Slet dine DS -fortegnelser , hvis du ikke længere har brug for dem. Den eneste gang du manuelt kan slette DS-fortegnelser for dine domæner, der er registreret hos GoDaddy, er, når domænerne bruger tredjeparts (ikke GoDaddy) navneservere, som har DNSSEC aktiveret.

  1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg DNSSEC framere menuikon Mere menu.
    vælg sekundære dns
  5. På siden DS -fortegnelser skal du vælge REDIGER ved siden af den fortegnelse, du skal opdatere.
  6. I redigeringsvinduet skal du vælgerediger dns -blyantikon blyantikonet for at åbne redigeringsvinduet, og vælg derefterrediger dns skraldespandsikon papirkurvsikon for at slette fortegnelsen.
  7. Bekræft sletning ved at vælge Slet .

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relateret trin

Flere oplysninger