Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Slet en DS -record

Du kan til enhver tid slette en hvilken som helst af dine DS -fortegnelser.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Under Avancerede funktioner skal du vælge DNSSEC .
  5. På siden DS -fortegnelser skal du vælge REDIGER ved siden af den fortegnelse, du skal opdatere.
  6. I redigeringsvinduet skal du vælgerediger dns -blyantikon blyantikonet for at åbne redigeringsvinduet, og vælg derefterrediger dns skraldespandsikon papirkurvsikon for at slette fortegnelsen.
  7. Bekræft sletning ved at vælge Slet i bekræftelsesvinduet.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Nogle domæner, f.eks ccTLD'er , understøtter ikke DNSSEC.
  • Rediger eller tilføj DS -fortegnelser når som helst fra den samme DS -fortegnelsesside .
  • Vi anbefaler at aktivere totrinsbekræftelse for at beskytte din GoDaddy-konto.