Tilføj en SPF-fortegnelse

En SPF-fortegnelse (Sender Policy Framework) er en type TXT-fortegnelse i din DNS-zonefil. SPF-fortegnelser hjælper med at identificere, hvilke mailservere der har tilladelse til at sende e-mails på vegne af dit domæne. Tilføjelse af en SPF-fortegnelse kan hjælpe med at opdage og forhindre spammere i at sende e-mailmeddelelser med forfalskede afsenderadresser på dit domæne.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Vælg Tilføj under tabellen med poster.
  5. Under Type skal du vælge TXT.
  6. Indtast oplysningerne til din SPF-fortegnelse:
    • Vært: Domænet eller underdomænet for SPF-fortegnelsen. For at sætte en fortegnelse på dit roddomæne skal du indtaste @ i feltet Vært.
    • TXT-værdi: SPF-reglen, der skal anvendes. Indtast f.eks. v=spf1 mx -all for at angive, at e-mails er tilladt fra din mailserver og ingen andre. Få flere oplysninger om SPF-fortegnelser og syntaks.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  7. Vælg Gem for at gemme din nye SPF-fortegnelse.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.

Flere oplysninger

• SPF-fortegnelser må højst have 512 tegn, og kun UTF-8-tegn understøttes.
  • Har du brug for at foretage ændringer af dine TXT-fortegnelser? Lav de ændringer, du har brug for, når som helst.
  • Opret en skabelon til at tilknytte DNS-fortegnelse til dine domæner hurtigt.