Føj kontaktformular 7 til en WordPress -side

Efter den første konfiguration af kontaktformular 7 skal du tilføje den til din side eller dit indlæg, før dine besøgende kan se den.

1. Log på WordPress
  2. Klik på Kontakt på kontaktfladen til venstre
  3. På listen over formularer skal du finde kolonnen Kort kode for din formular
  4. Kopiér hele teksten, inklusive firkantede parenteser
  5. På den venstre navigationsbjælke skal du klikke på Side eller Opret , afhængigt af hvor du vil placere kontaktformularen
  6. Find den side eller det indlæg, du vil opdatere, og klik på Rediger
  7. Indsæt den kortkode, du har kopieret, hvor du end kontaktformularen skal vises, når den er udgivet
  8. Klik på knappen Opdater for at gemme dine ændringer.

Du kan nu modtage e -mail via din kontaktformular.

Bemærk: Det kan være nødvendigt at give op til en halv time til modtagelse af kontaktformularens e -mail.