Føj eksterne kontaktpersoner til min distributionsgruppe

Medtag eksterne kontaktpersoner i en distributionsgruppe (også kaldet en distributionsliste), så personer uden for din organisation kan samarbejde og blive involveret i projekter. Før du begynder, skal du sørge for, at du allerede har oprettet en distributionsgruppe og føjet eksterne kontaktpersoner til din adressebog.

1. Log på Exchange -administrationscentret . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Gå til modtagere , og vælg derefter grupper .
  3. Vælg navnet på Distributionslisten ogRediger knap til blyant Rediger .
  4. I det nye vindue skal du vælge medlemskab ogPlus Tilføj .
  5. Vælg kontaktpersonen (e), og vælg tilføj .
    Tilføj ved siden af kontaktvalget over OK -knappen
  6. Vælg OK .
  7. Dine nye kontaktpersoner er nu under Medlemmer . Vælg Gem for at lukke vinduet.