Føj Google Analytics til WordPress

Du kan spore dit WordPress -site i Google Analytics ved at tilføje sporingskoden til sidehovedet på dit WordPress -tema.

Bemærk: Du skal have en Google Analytics -konto, før du kan konfigurere dette plugin. Hvis du ikke har en konto, skal du oprette en .

1. Få adgang til din Google Analytics -konto, og kopiér din sporingskodebit .
  2. Få adgang til dine WordPress -filer via hosting eller FTP. ( cPanel / Plesk / Administreret WordPress )
  3. Naviger til mappen /wp-content /themes for dit WordPress-site.
  4. Åbn mappen for det tema, du bruger i øjeblikket på din hjemmeside.
  5. Åbn og rediger filen header.php.

Hvis dit tema ikke har en fil med navnet header.php, skal du finde og redigere den fil, der indeholder wp_head () -koden.

6. Indsæt dit sporingskodestykke lige før den følgende kode.
    ? php wp_head ();
  7. Gem og upload den opdaterede fil.
  8. Besøg dit website, så trafikken registreres i din Google Analytics -konto.
  9. Kontrollér din Google Analytics -rapportering for at bekræfte, at filen blev opdateret korrekt.