Tilføj HTML-kode eller brugerdefineret kode til min hjemmeside

Websites + Marketing lader dig tilføje din egen kode (HTML, CSS og JavaScript) til din hjemmeside. Dette gør, at du kan udvide din hjemmeside med fx brugerdefinerede formularer, kort og knapper med specielle funktioner – bare for at nævne et par muligheder.

Tilføj Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook Meta Tag, Pinterest Meta Tag og Google AdSense direkte på dit website i Indstillinger, intet tilpasset kodeafsnit er nødvendigt. Sørg for, at lade besøgende på websitet indstille cookie- og sporingspræferencer, det er lovpligtigt.

Bemærk: Hvis du tilføjer kode, kan det påvirke, hvordan hele websitet fungerer, så brug kun dette, hvis du er vant til at kode selv, eller har en specifik kode fra et andet website.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Gå til siden og placeringen, hvor du vil tilføje din tilpassede kode, og tilføj et afsnit.
  5. Søg efter HTML-afsnittet og vælg Tilføj.
  6. Indsæt or skriv din tilpassede kode i feltet Tilpasset kode.
  7. Tilpas resten af afsnittet, såsom markeringsfarven, titel, centreret justering og højde. Lad feltet Fast højde være tomt ved automatisk højde, eller indtil en specifik højde i pixel. En højde på 0 pixel er det samme som at slette afsnittet.
  8. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv dit website, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.