Hjemmesideprogram Hjælp

Foretag fejlfinding: HTML-kode eller brugerdefineret kode vises ikke korrekt

Hvis du har problemer med at tilføje HTML-kode eller brugerdefineret kode til din Website Builder-side, kan du se nedenstående liste med mulige løsninger.
Vinduet Brugerdefineret kode

Retningslinjer og begrænsninger for kode

• Brug HTTPS i stedet for HTTP. (Support til HTTP garanteres ikke).
  • Brug den seneste version af din webbrowser. Brug Chrome for at få den bedste oplevelse. I Internet Explorer, Microsoft Edge og Opera Mini vil HTML-eksemplet nogle gange blive afbrudt, når indlejret indhold ændres. Hvis dette sker, skal siden opdateres, før ændringerne vises, eller der skal bruges en anden browser.
  • Hvis din widget ikke vises, skal højden indstilles til en større værdi, f.eks. 40 pixel.
  • I forhold til indlejret indhold, som skifter højde, når brugeren interagerer med det, anbefaler vi at fastlåse højden til en værdi, der tager højde for disse ændringer.
  • Når du indlejrer et link, skal målattributten indstilles til "_blank", så det åbnes i en ny fane eller et nyt vindue.
  • Når du indlejrer almindelig tekst eller en URL, skal der indsættes HTML-koder omkring det.
  • HTML-widgettens tilpasningsevne afhænger af den kode, der indlejres. Eftersom det indlejrede indhold er placeret i en iframe, er det ikke sikkert, at widgetten er responsiv - heller ikke selvom det originale indhold er.
  • Placering af et Google AdSense-kodestykke i en iframe strider imod Googles politikker og er ikke understøttet. Se i stedet Tilføj Google AdSense til mit website.