Hjemmesideprogram Hjælp

Tilføj HTML-kode eller brugerdefineret kode til min hjemmeside

Website Builder lader dig tilføje din egen kode (HTML, CSS og JavaScript) til din hjemmeside. Dette gør, at du kan udvide din hjemmeside med fx brugerdefinerede formularer, kort og knapper med specielle funktioner – bare for at nævne et par muligheder.

Bemærk: Hvis du tilføjer kode, kan det påvirke, hvordan hele hjemmesiden fungerer, så brug kun dette, hvis du er vant til at kode selv. Det er afgjort ikke for begyndere.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn Website Builder. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Rul i hovedvinduet på din hjemmeside til det sted, hvor du vil tilføje et afsnit, og klik på plusknappen.
    Klik på plusknappen
  4. Rul ned til bunden af panelet Tilføj afsnit, klik på Vis mere, og klik på fanen HTML.
    klik på fanen HTML
  5. Klik på et layout i panelet HTML, hvorefter der vises en Afsnit tilføjet-bekræftelse.
  6. Klik på panelet HTML for at redigere indstillingerne med start fra feltet
    Din ændring vises i hovedvinduet Afsnitstitel
  7. Indtast eller indsæt den kode, du vil bruge, i feltet Brugerdefineret kode. I dette eksempel har vi tilføjet HTML-kode til en TripAdvisor-widget.
    Indtast eller indsæt kode i feltet Brugerdefineret kode
  8. Efterlad feltet Tvungen højde tomt eller juster pixelhøjden til større eller mindre. (Mindre vil give elementet en boks, der kan rulles i.)
  9. Når du er færdig, skal du klikke på eller Færdig øverst i panelet HTML, hvorefter resultaterne vises i dit hovedvindue.
    Hovedvinduet viser et afsnit med ny kode
  10. Klik på Eksempel for at se resultaterne. Når du er klar, skal du klikke på Offentliggør hjemmeside eller Offentliggør.

Bemærk: Hvis du skifter mening på et senere tidspunkt, skal du åbne panelet HTML igen og klikke på Fjern afsnit nederst.