Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj Google AdSense til mit website

Hvis du har en Standard-, Premium- eller E -handelsplan (kun USA) , kan du føje Google AdSense til dit website. AdSense matcher tekst- og displayannoncer med dit website baseret på dit indhold og dine besøgende og betaler dig for annonceplads på dit website. Du kan få flere oplysninger ved at besøge https://support.google.com og klikke på AdSense .

Bemærk: Du skal have en Google-konto for at kunne tilmelde dig. Funktionen er kun tilgængelig for kunder i USA.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Klik på Rediger site , vælg Indstillinger , og klik derefter på Vis annoncer .
    tilmeld dig Google AdSense
  4. Hvis du endnu ikke har en AdSense-konto, skal du klikke på Tilmeld dig til Google AdSense og følge anvisningerne for at oprette en konto.

Hvis du allerede har en AdSense-konto, skal du klikke på Hjælp mig med at finde min AdSense-kode og derefter følge anvisningerne for, hvordan du får og kopierer din annoncekode.

5. Når du bliver bedt om at kopiere og indsætte en HTML -kode, skal du klikke på KOPIÉR KODE .
    klik på kopiér kode
  6. Sæt denne kode ind på dit website i feltet AdSense-script.
  7. Dine ændringer gemmes automatisk. Når Google har godkendt dit website, kan det tage op til 48 timer, før annoncer vises.

Bemærk: Bemærk, at besøgende, der anvender et værktøj til blokering af annoncer i deres webbrowser, muligvis ikke ser annoncerne.