Tilføj Google AdSense til mit website

Hvis du har en Business-, Business Plus- eller eCommerce-plan (kun USA), kan du tilføje Google AdSense til dit website. AdSense matcher tekst og viser annoncer på dit site baseret på dit indhold og besøgende og betaler dig for annoncepladsen. Du kan finde flere oplysninger ved at gå til https://support.google.com og klikke på AdSense.

Bemærk: Du skal have en Google-konto for at kunne tilmelde dig.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger site, vælg Indstillinger for site, og klik derefter på Vis annoncer.
    tilmeld dig google AdSense
  3. Hvis du endnu ikke har en AdSense-konto, skal du klikke på Tilmeld dig til Google AdSense og følge anvisningerne for at oprette en konto.

Hvis du allerede har en AdSense-konto, skal du klikke på Hjælp mig med at finde min AdSense-kode og derefter følge anvisningerne for, hvordan du får og kopierer din annoncekode.

4. Klik på KOPIÉR KODE, når du bliver bedt om at kopiere og indsætte en HTML-kode.
    klik på kopiér kode
  5. Sæt denne kode ind på dit website i feltet AdSense-script.
  6. Dine ændringer gemmes automatisk. Når Google har godkendt dit website, kan det tage op til 48 timer, før annoncer vises.

Bemærk: Bemærk, at besøgende, der anvender et værktøj til blokering af annoncer i deres webbrowser, muligvis ikke ser annoncerne.