Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj eller rediger mine betalingsmodtagers oplysninger

Sådan tilføjes en ny betalingsmodtager eller foretager ændringer af dine eksisterende betalingsmodtagers oplysninger, herunder din bankkonto, foretrukne betalingsmetode og foretrukne momsformular.

Bemærk: Du kan ikke ændre kaldenavnet eller slette en betalingsmodtagerkonto, når først den er konfigureret. Du kan dog til enhver tid opdatere dine betalingsmodtagerkontooplysninger for at justere betalingsoplysningerne.

1. Gå til din GoDaddy Min profil . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. Vælg Betalingsmodtagere .
  3. Vælg, om du vil tilføje en ny betalingsmodtager eller opdatere en eksisterende betalingsmodtagerkonto:
    • Vælg Tilføj en betalingsmodtager for at tilføje en ny konto. Indtast et kaldenavn for kontoen (dette kan ikke ændres senere), og vælg Tilføj .
    • Du kan redigere en eksisterende konto ved at vælge Vis/Rediger ud for den konto, som du vil opdatere. Vælg Rediger på skærmen Betalingsdetaljerne .
  4. I afsnittet Adresse kan du indtaste eller justere din kontotype (enkeltperson eller firma), e-mailadresse, telefonnummer, navn og postadresse. Nogle ting kan have brug for lidt mere opmærksomhed:
    • En fysisk gadenavn er påkrævet i dette afsnit - ingen postkasser. Amerikanske kunder kan arrangere, at de sender en papirkontrol til en postkasse, men du skal kontakte kundesupport .
    • Hvis din bankkonto ikke er i det samme land, der er navngivet på din GoDaddy -konto, skal du kontakte kundesupport .
  5. Når du er færdig, skal du vælge Næste .
    • Hvis du ser en meddelelse om, at din adresse ikke kan bekræftes, skal du gennemgå adressen. Vælg Bekræft og fortsæt, hvis alt ser ud, eller vælg Rediger adresse for at foretage rettelser.
  6. I afsnittet Betalingsmetode skal du vælge en betalingsmetode fra rullemenuen og indtaste alle nødvendige bankoplysninger. Der er et par ting, du skal huske på, når du udfylder dette afsnit:
    • Hvis du vælger PayPal som betalingsmetode, skal du indtaste dit for- og efternavn, nøjagtigt som det vises i din PayPal -profil. Du skal muligvis tilføje dit mellemnavn til feltet Efternavn , hvis det er i din PayPal -profil.
    • Vælg tilbagehold mine betalinger fra listen betalingsmetode, hvis du ønsker at sætte en midlertidig betalingsret tilbage. Vi tilbageholder dine betalinger, indtil du ændrer dette valg.
    • Lige under betalingsmetoden kan du vælge Rediger min betalingsgrænse og vælge en værdi på listen. Dette indstiller det mindste beløb, der udløser en betaling. Hvis du er OK med standardbeløbet, behøver du ikke ændre noget.
    • Bemærk: Her er oversigten over betalingstærskler og transaktionsgebyrer .

7. Når du er færdig, skal du vælge Næste .
  8. I afsnittet Momsformularer skal du udfylde felterne i momsformularen og vælge Næste . I er alle færdige!

Relaterede trin

Når du konfigurerer en betalingsmodtagerkonto, skal du knytte din betalingsmodtager til det produkt, du vil bruge den. Brug nedenstående links til hvert produkt, du har brug for:

Flere oplysninger

• Vi sender en e -mailmeddelelse om kontoaktiviteter, f.eks. Opdateringer af dine betalingsmodtagers oplysninger eller skatteformularens status.
  • Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, hvilken betalingsmetode der passer bedst til dig, anbefaler vi, at du taler med en forretnings- eller skatterådgiver.
  • Hvis vores overholdelsesteam kontakter dig for at give yderligere oplysninger, skal du følge trinene for at se/redigere din betalingsmodtagerkonto. Du bliver bedt om at tilføje flere oplysninger og uploade et foto -id.