Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Link betalingsmodtagere til min CashParking -konto

Trin 3 i serien CashParking Kom godt i gang.

Konfigurer eller skift dine betalingsmodtagerkontooplysninger for at sikre, at dine kommissionudbetalinger sendes til den korrekte konto.

1. Gå til din GoDaddy produktside .
  2. Rul ned og vælg afsnittet for Domæneprodukter for at udvide det.
  3. Vælg Administrer ved siden af den CashParking® -konto, som du arbejder på.
  4. Vælg CashParking > Indstillinger > Betalingsmodtagerindstillinger .
  5. Vælg den betalingsmodtagerkonto, du vil modtage dine betalinger til, eller konfigurer en ny betalingsmodtagerkonto .
  6. Vælg Gem for at bekræfte dine ændringer.

Du kan når som helst ændre den betalingsmodtagerkonto, der er knyttet til din CashParking® -konto.