Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilpas mine CashParking -domæner

Trin 2 i serien CashParking Kom godt i gang.

Vi optimerer automatisk dit domænenavns CashParking® -skabelon og nøgleord, når du føjer det til din CashParking® -konto. Du kan yderligere tilpasse dine parkerede sider for at påvirke de annoncer, som besøgende ser på dine CashParking® -domæner, eller for at oprette et til salg -link.

1. Gå til din GoDaddy produktside .
  2. Rul ned og vælg afsnittet for Domæneprodukter for at udvide det.
  3. Vælg Administrer ved siden af den CashParking® -konto, som du arbejder på.
  4. Vælg CashParking fra de øverste menupunkter.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for de domæner, du vil tilpasse, eller vælg fluebenet for at vælge alle domæner.
  6. Vælg Domæneindstillinger > Skabeloner .
  7. Tilpas dine domæneindstillinger ved at vælge den relevante fane i det nye vindue:
    • Skabeloner : Få vist den skabelon, der vises på dine (t) domæne (r). På nuværende tidspunkt tillader vi ikke ændringer af skabelonen.
    • Nøgleord : Indtast op til fire nøgleord eller sætninger adskilt med et komma. Disse vil blive brugt til at målrette mod specifikke reklamer, såsom at bruge "computer" til at målrette mod computerbaserede reklamer.
    • Voksen : Angiv, om voksne annoncer skal have lov til at blive vist.
    • Brugerdefineret visning : Skift, hvordan dit domænenavn skal vises på CashParking® -listen og på din parkerede side. Du kan f.eks. Ændre coolexample.com til CoolExample.com .
    • Domæne til salg : Giv besøgende besked om, at dit domæne er til salg, med en brugerdefineret meddelelse og link til flere oplysninger, der kan købes. Det indtastede link skal begynde med http: // , https: // eller mailto:.
  8. Vælg OK, når dine ændringer er gennemført.

Der vises et banner over din domæneliste, som fortæller dig, at domænerne blev opdateret.

Flere oplysninger

• Organiser dine domæner i mapper .